Houllier: -Vi gir ikke opp

Gérard Houllier insisterer på at Liverpool fortsatt er med i kampen om en Champions League-plass tross tapet for Birmingham. ”Det finnes ingen unnskyldninger,” sier Murphy.

Houllier, som før kampen sa at man nå ikke hadde råd til flere feilskjær, sa etter fadesen på St. Andrews at håpet om en Champions League-plass fortsatt lever, og at Liverpool som regel gjør det bra på denne tiden av året. "Det er ikke over ennå. Vi har ti kamper igjen å spille, og vi vet hva som kreves av oss. Jeg fortalte spillerne mine etter kampen at vi nå går inn i en periode av sesongen der vi historisk sett gjør det veldig bra. Det stod ikke på viljen i dag, men det ble vanskelig etter at Birmingham fikk et mål de kunne ri på. Vi prøvde å forandre på taktikken i andre omgang, men vendepuktet kom etter Birminghams andre scoring. Før det satt jeg bare og ventet på at vi skulle få en utligning. Det er veldig frustrerende. Vi manglet noen spillere, og vi hadde en tøff kamp i Frankrike på torsdag. Kanskje spillerne var slitne etter den kampen og den lange reisen?"

I motsetning til sin manager, la Danny Murphy alle kortene på bordet og innrømmet at Liverpool rett og slett hadde spilt for dårlig: "Vi spilte ikke godt nok. Birmingham viste en sterkere fightervilje enn oss, og det virket som de var mer sultne på seier. Det er liten vits å skylde på midtukekamper i Europa eller på dommeravgjørelser. Jeg mener jeg skulle hatt straffe da jeg ble lagt ned, men hadde vi vunnet ville vi ikke brydd oss om dommeravgjørelsene."