Houllier: -Vi tåler ikke flere feilskjær nå

Liverpool tåler ikke flere feilskjær. Steve Bruce frykter Michael Owen. Coly tilbake for Birmingham. Hyypiä med sin Liverpool-kamp nummer 200. Juniorene i aksjon i dag.

I forkant av den viktige bortekampen mot Birmingham på St. Andrews, har franskmannen fortalt sine spillere at man nå ikke har råd til flere feilskjær: "Jeg håper seieren mot Auxerre kan fungere som et springbrett for resten av sesongen. Vi vet at vi ikke kan tillate oss å tape flere ligskamper hvis vi skal ha noen som helst forhåpninger om Champions League-spill neste sesong. Vi har rett og slett ikke råd til flere feilskjær nå, men vi har avsluttet sterkt de to siste sesongene, så vi vet nøyaktig hva som skal til. Vi vant ni av våre ti siste kamper forrige sesong, og sesongen før der igjen gjorde vi omtrent det samme. Nå tåler vi ikke flere unødvendige poengtap. Champions League er en av våre målsetninger, men man kan dessverre ikke velge i fotball. Det som er bra, er at det ikke er vår eneste målsetning. Vi har satt oss nøyaktig samme mål som i 2001, og det er å vinne alle tureringer vi er med i. Alt er mulig med dette laget, og vi er vanskelige å spille mot når vi bestemmer oss for noe."

Birminghams manager Steve Bruce er en stor beundrer av Michael Owen, og han frykter at Liverpool-spissen kommer til å slå hardt tilbake på St. Andrew etter sin lange måltørke. Owen står uten ligamål siden november, men Bruce frykter at den lille spissen nå kommer til å slå grusomt tilbake: "Måltørken som Michael nå er inne i skjer med alle spisser, uansett hva du heter. Alle opplever perioder da man aldri får ballen i nettet. Det er sannsynligvis første gang i karrièren at Michael, som jeg fortsatt mener er Englands beste spiss, ikke helt har greid å leve opp til den standarden han har satt for seg selv. Jeg håper ikke vi opplever at han slår tilbake på søndag, for han kommer fortsatt til målsjanser hver gang han spiller. Det som er så bra med ham, og med Gary Lineker før ham, er at han ikke er redd for å misse."

Birmingham har forsvarsspilleren Ferdinand Coly tilgjengelig igjen etter å ha blitt friskmeldt for sin tåinfeksjon. Olivier Tebily, Darren Purse, Martin Grainger, Aliou Cisse og Steve Vickers er imidlertid alle forsatt ute med skade.

Liverpool stiller uten suspenderte Steven Gerrard og El-Hadji Diouf, samt Vladimir Smicer, som ikke er klar igjen etter sin ankelskade. Stephane Henchoz regnes også som tvilsom etter å fått en smell i ankelen mot Auxerre. Jerzy Dudek, som overlot utspillene til Sami Hyypiä mot slutten av torsdagens kamp, skal imidlertid være "fit for fight." Liverpools kamptein Sami Hyypiä spiller forøvrig sin Liverpool-kamp nummer 200 mot Birmingham. Vi gratulerer den fantastiske finnen og håper at han spiller like godt i de neste 200!

Liverpools U-19 og U-17 lag er begge i aksjon på bortebane mot Middlesbrough i dag. Begge lag håper på å bygge videre på sine imponerende seiere i midtuka da både U-19 og U-17 slo Sheffield United henholdsvis 4-2 og 2-0. For begge juniortrenerne er det viktigste å utvikle spillerne og prøve å få dem til å ta det neste steget opp til reservelaget. U-19 trener John Owens sa: "Vi er inne i en god periode nå, men vi ønsker alltid å presse det lille ekstra ut av spillerene, og det er det som er utfordringen for dem - å spille bra og å spille enda bedre."