Hvor du kan se Liverpool v Auxerre

Vi gir deg full oversikt over hvilke TV-kanaler som viser UEFA-Cup kampen på Anfield. Alan Hansen roser John Arne Riise og sammenligner han med Steve Nicol.

Følgende kanaler sender Liverpool v Auxerre direkte (avspark kl 21.05):


KANAL                          SATELLITT       KRYPTERING
BBC1                              28°E            N.D.S
DSF                                19°E            FTA(Mpeg)
TVDanmark1                   1° W           Conax
France3                          13° E            TPSCrypt                                  

     ”                               5°W             FTA(Secam)
SportTV                          30°W           NagraVision
Supersport 3 South Africa

 

Kampen vil også bli sendt direkte på liverpoolfc.tv, hvor du må ha betalt såkalt “e-season ticket”.  Tyske DSF sender i tillegg kampen i reprise kl 14.45 på fredag.

 

Den legendarisk midtstopperen Alan Hansen berømmer John Arne Riise for hans innsats i Liverpool-trøya, og mener at nordmannen minner ham om en tidligere lagkamerat:  ”Riise’s bidrag i form av scoringer denne sesongen har vært utmerket.  Han minner definitivt om Steve Nicol i måten han hele tiden er med både oppe og nede, og greier å finne nettmaskene.

 

”Nicol var bedre med begge ben, han kunne spille like bra på høyrebacken og han var en bedre forsvarer enn Riise.  Men angående offensive kvaliteter og innlegg er John Arne bedre enn det Stevie var.

 

”Det faktum at du kan gjøre en realistisk sammenligning med en mann som Steve Nicol forteller deg hvor god John Arne Riise er.”

 

Nordmannens allsidighet gjør ham aktuell både til plassen på venstre back og til posisjonen på venstre midtbane foran de viktige kampene mot Auxerre og Manchester United.  Hvis Stephane Henchoz skulle bli frisk av sin ankelskade kan Houllier velge å bruke Djimi Traore på backen igjen, og flyttet Riise fram til den ”problemfylte” venstrevingen.  Det at Steven Gerrard og El-Hadji Diouf er tilbake fra suspensjon, og Vladimir Smicer er i ferd med å spilleklar etter skadeopphold, gjør at alternativene uansett er flere og bedre enn hva de var til siste kamp mot Birmingham.