Keepertabbe snudde kampen?

Houllier mener Dudeks tabbe snudde kampen til Liverpools fordel. Celtic sendes ikke på noen av de vanlige kanalene.

Gérard Houllier var meget fornøyd med innsatsen i 2. omgang mot Tottneham, og de tre poengene som fulgte med. Til tross for Chelsea seier mot WBA, styrket vi våre sjanser til å sikte oss inn mot 4. plassen betraktelig. For mens de blå hadde en såkalt ”lett kamp” på programmet, spilte vi mot et lag og en bane vi sjeldent har lykken med oss. Det var i sannhet en sterk borteseier for et lag som ser ut til å ha åpnet ”jaktsesongen” for alvor. For første gang på lenge klarte også laget å komme tilbake etter å ha ligget under i ligaen. Til tross for en til tider kjedelig første omgang, eksploderte kampen i siste omgang hvor Spurs først tok ledelsen etter en keepertabbe av Dudek. – Kanskje var det tabben til Jerzy som fikk oss til å våkne, filosoferte manageren etter kampslutt. Men han la straks til at det gjenstår åtte harde kamper i ligaen hvor man er avhengig av nærmest full uttelling for å styre sine egen skjebne.
Houllier roste utskjelte El-Hadji Diouf for både spill og innsats etter kampen. – Han hadde en veldig god kamp. I første omgang hadde jeg en prat med Tottenhams assistent John Gorman fordi jeg mente Taricco forsøkte å få Diouf utvist. Om det var med vilje vet jeg ikke, men jeg reagerer når en profesjonell spiller oppfører seg slik mot en kollega. Publikum forsøkte også å bringe El-Hadji ut av fatning, men innså etter hvert at det ikke nyttet. Diouf beviste at han er sterk nok til å konsentrere seg om fotballen etter det som skjedde i Glasgow.

Som vi skrev i går har Houllier likevel antydet at Diouf ikke kommer til å spille returkampen mot skottene.

Chris Sutton skadet seg i Ligacup finalen mot Rangers i går og er ute i seks uker. Han er dermed ikke aktuell for Celtic kommende torsdag.

Ingen av "de vanlige" sender Celtic

Supporterklubben får stadig telefoner og henvendelser fra folk som lurer på hvem som sende UEFA-Cup kampen mot Celtic. I likhet med forrige torsdag sender ngen vanlige ”åpne” kanaler sender oppgjøret direkte. FIVE sendte kampen forrige uke. BBC1 har rettighetene til Liverpools hjemmekamper. Her er en oversikt over hvem som sender kampen. Merk at TV4+ ikke er det samme som TV4. De vanlige utestedene i storbyene som får inn Sky Sport vil også kunne få inn BBC1. EuroSport sender trolig høydepunkter fra kampen i sendingen som starter klokken 22:45.