Kewell nærmer seg Anfield?

Leeds avviser rykter om at Harry Kewell er klar for Liverpool. Agent sier endelig avgjørelse vil bli tatt i løpet av et par dager, men at LFC er en mulighet.

Ryktene svirrer på Merseyside om at Liverpools andre kjøp i sommer vil bli Harry Kewell.  Vi har grunn til å tro at australieneren 19.mai hadde samtaler med Gérard Houllier og andre fra klubben på Melwood, men ut fra senere rapporter var det likevel mange som trodde at Arsenal og Barcelona lå minst like godt an i løypa.  Inntrykket var også at de helrøde konsentrerte seg mer om Damien Duff fra Blackburn for å styrke sin venstreside.  Nå er det dem som mener at Houllier likevel skal ha greid å sikre seg 24-åringens gunst foran nesa på klubber som Arsenal og Barcelona.

 

Fra Leeds hevdes det at man ikke har gitt opp om å beholde spilleren, men det skinner likevel igjennom at hans dager på Elland Road er talte.  Kewells agent, Bernie Mandic, bekrefter at Liverpool er en mulighet:  - Liverpool er utvilsomt en mulighet, slik som Arsenal, men Harry har ikke skrevet under for noen ennå.  Han har ikke mottatt et siste tilbud fra Leeds, og inntil det skjer vil han ikke ta sin endelige avgjørelse angående fremtiden.

 

Den samme Mandic lover imidlertid at supportere i de forskjellige leire ikke vil måtte bli spent på pinebenken særlig lengre:  - Harry vil ta en avgjørelse i løpet av de neste par dagene, og Leeds vil da naturligvis bli informert om hva det er.

 

En prislapp for Harry Kewell skal være på £7M.  Liverpool har utvilsomt kastet seg inn i kampen om den lettfotede australieren som kan både spille på venstresiden og bak en spydspiss i angrepet.  Dette kan ha sammeneheng med at prisen Blackburn har forlangt for Damien Duff er høyere enn hva man ønsker å betale på Anfield.  Uansett så synes det nå endelig å begynne å skje noe på transfermarkedet.  Det blir spennende dager fremover…