Kirkland håper på EM-deltagelse

Chris Kirkland håper å komme med i den engelske troppen til EM i Portugal. Redknapp roser Berger. Kelly i Sveits. Seier for Holmes. Vignal på banen.

Kirkland håper å bli med England til EM

 

Liverpools keeper Chris Kirkland har kjempet seg tilbake etter nok en skade, og selv om han nå står foran en stor utfordring med å kjempe seg tilbake i førstelagsoppstillingen både på klubb- og landslag, håper den unge keeperen at Sven Göran Eriksson finner rom for han i EM-troppen til sommeren.

 

Den tidligere Coventry-keeperen ble overraskende inkludert i Englands-troppen til vennskapskampen mot Kroatia i august, uten at han hadde spilt en eneste offisiell kamp for Liverpool etter at han ødela kneet mot Crystal Palace i januar. Ikke lenge etter pådro han seg en lyskestrekk, men nå er også den skaden leget, og Kirkland er klar for å kjempe om keepervervet både på Liverpool og England.

 

”Du får spørre Sven Göran Eriksson om det er nødvendig for meg å spille fast på klubblaget igjen før jeg får en ny sjanse på landslaget, men det hadde utvilsomt vært en fordel. Jeg var overrasket over å bli uttatt til Kroatia-kampen tidligere i høst, men jeg håper jeg vil bli involvert med landslaget igjen jo før jo heller. Jeg har selvsagt et håp om å få bli med England til EM i Portugal”, sier Kirkland til Sky Sports nettsted i dag.

 

Harry roser Paddy

 

Mens det er dagen derpå i Liverpool-leiren i dag, er tilværelsen igjen rosenrød på sydkysten. Portsmouth-manager Harry Redknapp er full av lovord om matchvinner Patrik Berger etter gårsdagens kamp på Fratton Park.

 

”Jeg unner virkelig Patrik å bli matchvinner. Det er alltid moro å score mot gamleklubben din. Han spilte bare en kamp for Liverpool sist sesong på grunn av skader, og nå trives han virkelig med å spille fast på førstelaget hos oss. Det har fått karrieren hans tilbake på skinnene igjen”, sier Redknapp.

 

”Etter tre tap på rad, som vi har hatt, blir du litt usikker, og jeg merket at spillerne ble nervøse de siste ti minuttene. De fryktet nok at seieren ville ryke igjen, etter at de slapp inn to sene mål mot Charlton”, legger han til.

 

Kelly til EM-kvalik

 

Liverpools John Paul Kelly har reist sammen med sine lagkamerater på Irland U17 til Sveits, der de skal ut i EM-kvalifisering. Det er første kvalifiseringsrunde til U17 EM i 2003/2004 vi snakker om, der Irland er i gruppe med Østerrrike, Hviterussland og vertsnasjonen Sveits.

 

I av den kommende uken vil altså Kelly & Co spille en gang mot hvert av de tre andre lagene. De åpner mot Østerrike i Grenchen kl.18.30 på tirsdag. Den andre kampen er mot Hviterussland på torsdag. Avspark i Lyss er også 18.30. I den siste kampen venter så vertsnasjonen Sveits, og da er irene tilbake i Grenchen. Kampen går lørdag 25.oktober kl.17.00.

 

Irlands tropp ser slik ut: Shane Supple (Ipswich Town), Darren Randolph (Charlton Athletic), Michael Synnott (Ipswich Town) eller Martin Reilly (Home Farm), Mark Keane (Belvedere), Darren O’Dea (Celtic), Ryan O’Leary (Aberdeen), James Chambers (Shelbourne), Darren Stapleton (Reading), Diarmuid O’Carroll (Celtic), Sean Kelly (Kingdom Boys), John Paul Kelly (Liverpool), Ian Morris (Leeds United), James Fitzgerald (Lourdes Celtic), Darren Gibson (Derry City), Anthony Stokes (Arsenal), Billy Clarke (Ipswich Town), Ross Gaynor (Millwall), Jonathan Hayes (Reading).

 

Seier for Holmes & co mot Nord-Irland

 

Liverpools Jordan Holmes spilte hele kampen og var kaptein da England U16 slo Nord-Irland hele 4-0 i åpningskampen i ”The Victory Shield”, en internasjonal U16-turnering, på fredag. Kampen ble spilt foran fulle tribuner på Rushden & Dimonds Nene Park, og Holmes ledet sine tropper foretreffelig i en flott forestilling av England. 

 

Vignal fra start for Rennes

 

Gregory Vignal kom endelig på banen for Rennes i Ligue 1 i går, da laget hans spilte 0-0 hjemme mot Nice. Dog uten å imponere skal vi tro spillerbørsen fra kampen. Dette var hans første kamp fra start for Rennes!