Liverpool linkes til scouser

Diverse nettsteder har i ettermiddag linket Liverpool til Manchester Citys midtbane-terrier Joey Barton, der Jerzy Dudek antydes å gå motsatt vei. Heder til Otsemobor. Dommer mot Wolves. Juleferie på billettkontoret.

Scouser på vei til Anfield?

 

Flere nettsteder melder i ettermiddag at Liverpool-manager Gerard Houllier kan ha Manchester Citys Joey Barton i kikkerten, og det spekulerers i en overgang når transfervinduet åpner neste måned. Enkelte nevner også at Liverpool til og med kan finne på å bruke Jerzy Dudek som lokkemiddel for å få i stand en deal. City er som kjent på keeperjakt, og skal også ha vist interesse for vår polske keeper tidligere.

 

Barton er for øvrig scouser god som noen, oppvokst i samme bydel som Steven Gerrard, nemlig Huyton, og skal også være en god venn av Liverpool-kapteinen.

 

Barton ble frigitt av Everton tidlig i sin karriere, men hans karriere kom på skinnene igjen da Kevin Keegan oppdaget hans potensiale og tok han under sine vinger i Manchester City i august 2001. Han er nå en viktig brikke på Citys midtbane, og blir regnet som en hardt arbeidende spiller som ikke nøler med å trå til i tacklingene.

 

Heder til Semmy

 

Jon Otsemobor har blitt kåret til Liverpools beste spiller mot Southampton av Liverpools offisielle nettsted. På de neste plassene i kåringen fulgte Steven Gerrard, Chris Kirkland, Florent Sinama-Pongolle og Sami Hyypiä.

 

Pipeblåser mot Wolves

 

Barry Knight har blitt satt opp som dommer til lørdagens kamp mellom Wolverhampton og Liverpool på Molineux. Avspark er kl.16.00.

 

Juleferie hos ticket office

 

For de av våre lesere som vurderer henvendelser til Liverpools billettkontor de nærmeste ukene, minner vi om at de opererer med begrensede åpningstider under jule- og nyttårsfeiringen. Åpningstidene er som følger (norske tider):

 

Mandag 22.desember: 10.15-17.45

Tirsdag 23.desember: 10.15-17.45

Onsdag 24.desember: 10.15-13.30

Torsdag 25.desember: STENGT

Fredag 26.desember: 10.15 – Kick Off

Lørdag 27.desember: STENGT

Søndag 28.desember: STENGT

Mandag 29.desember: 10.15-17.45

Tirsdag 30.desember: 10.15-17.45

Onsdag 31.desember: 10.15-13.30

Torsdag 1.januar t.o.m Søndag 4.januar: STENGT