Liverpool våknet etter pause

Gérard Houllier berømmet sine spillere for den fysiske og mentale måten man kom tilbake på etter en svak 1.omgang på Anfield. Steve Bruce var rasende etter hjemmelagets straffe.

Gérard Houllier innrømmet at det hans spillere presterte før pause mot Birmingham ikke var av god nok standard, men at det samtidig var en imponerende respons som hans lag hadde gitt i de siste 45 minuttene:  - Vi behøvde å se realitetene i øynene ved pause.  Det vi hadde prestert var ikke godt nok, og vi behøvde rett og slett å komme i gang.  Vi presset hardere, og mengden med energi og arbeid som ble lagt ned var imponerende, ikke minst siden det samme laget spilte kamp på torsdag kveld.  Når det er sagt vil jeg også legge til at alle innbytterne som kom inn bidro positivt.  Jeg var ikke overrasket over at vi greide å avgjøre kampen siden jeg kunne se at spillerne begynte å få mer tro på det de holdt på med.  Alt var kanskje ikke like vakkert å se på, men for meg kan de gjerne spille litt ”stygt” dersom de samtidig scorer to så fine mål.  Ifølge mine spillere var det for øvrig tre, siden forsøket fra Dietmar Hamann også skal ha vært på riktig side av målstreken.  Målet til Emile Heskey viser hvilke kvaliteter han har, men han må bare gjøre det mer regelmessig.  Dette er noe han gjør hver uke på trening!

Gjestenes manager Steve Bruce var ikke like fornøyd, og var spesielt misfornøyd med straffesparket som ga Liverpool en tidlig utligning i 1.omgang:  - Det var ei billig straffe for å si det mildt.  Ville vi ha fått en slik straffe foran The Kop?  Det kan du gi deg f… på at vi ikke ville.  Situasjonen ble ikke hjulpet av at gutten filmet.  Under mesteparten av kampen kastet han seg rundt i situasjoner.  Dette er hvorfor vi er rasende.  Jeg har sett det om igjen på fjernsyn og det er ikke engang 50-50, og jeg har ikke peiling på hvorfor dommeren blåser.  Når du kommer til Anfield trenger du slike avgjørelser like mye som et hull i hodet!