Mange spillere på retur

Michael Owen og Milan Baros sparker ball. Nerver foran cup-kampen. Optimisme i Yeovil Town. Diskusjon om kampdato. Godt nyttår!

Siden både Michael Owen og Milan Baros er fotballspillere skulle det være unødvendig å si, men skadesituasjonen tatt i betraktning, nevner vi at begge to nå spiller fotball igjen. Baros foretok sitt første spark på mandag, mens Michael Owen begynte å leke med ball i går. Sistnevnte kan være kampklar allerede til helga. Milan Baros sier på sin side selv at reservelagskampen 13. januar nok kommer for tidlig. Dette er datoen som er antydet for Jamie Carragher-retur.

I rekken av spillere som vender tilbake, nevner vi også Grégory Vignal, som neste uke returnerer fra et mislykket opphold i franske Rennes.

 

Nerver før cupkamp

Det virker å være atskillig nervøsitet foran FA-cupkampen mot Yeovil Town på søndag. Stadig flere folk rundt klubben finner det fornuftig å rykke ut med sine advarsler mot tredjedivisjonslaget.

- Spillerne må tenke at det er Manchester United som står på motsatt side, råder spisstrener og Liverpool-legende Ian Rush.

- Hvis de røde spillerne ikke er skjerpet, kan Yeovil slå Liverpool. De har hele landet i ryggen, se bare på det faktum at BCC har valgt å sende kampen – de tror og håper på et sjokkresultat. Men våre spillere skal være vel advart, så nå er det bare å gå ut og gjøre jobben. Alt annet enn full innsats er uakseptabelt, fastslår waliseren Han skal selv stå for trekningen til fjerde runde i FA-cupen. Da ser han helst at Liverpools navn står på en av kulene.

 

Optimisme i Yeovil

Tross dårlige resultat i ligaen i de siste, er optimismen på topp i Yeovil Town-leiren foran møtet med Liverpool. Yeovil-manager Gary Johnson ser helst at bortelaget stiller med hele sitt stjernegalleri, slik at de ikke har nok å skylde på etter tapet… Johnson frarøver uansett merseysiderne enhver mulighet til å snakke bort et eventuelt tap.

- Selv om ikke Michael Owen kan stille, vil de sette inn en annen stjernespiss, sier han.

 

Diskusjon om kampdato

Julekampen mellom Wolverhampton og Liverpool ble som kjent avlyst på grunn av vann på banen. Nå diskuteres det når ny dato bør være, og lagene er ikke enige. Liverpool ønsker at kampen spilles 28. januar, mens «ulvene» heller vil spille den 21. Dermed forblir det usikkert når kampen skal avvikles.

 

Til slutt vil vi ønske alle våre lesere et GODT NYTT, RØDT ÅR!