Mellor scoret to mot Rovers

Et rutinert reservelag vant 2-0 mot Blackburn Rovers etter to pene mål av toppscorer Neil Mellor!

BLACKBURN

0 (0)

LIVERPOOL

2 (0)

Med seks førstelagsspillere fra start, var gjestene fra Merseyside klare favoritter i kveldens kamp i Morecambe. Liverpool vant etter en brukbar førsteomgang, hvor Neil Mellor scoret begge målene. De røde kontrollerte seg stort sett inn de siste 45. Helt fortjent seier og to pene mål av Boy Mellor. Før hvilen fikk vi se et Liverpool som klarte å skru opp farten når de måtte, og en god Baros som gang på gang skapte problemer for hjemmelaget. Rovers stilte med er relativt urutinert mannskap, men som likevel hadde plenty av muskler. Det første målet kom etter et av Baros’ mange gode løp på kanten. Etter bare to minutter finner han Mellor foran kassa, og de røde får en perfekt start. To minutter før pause spiller Cheyrou frem Berger på høyre. Tsjekkeren forserer og avslutter med et lavt innlegg foran kassa. Igjen dukker Mellor på til rett tid, og avgjør på mange måter kampen. Blackburn mister mye av truen på seg selv i andre omgang, og vi får se lite underholdning på en etter hvert skrøpelig bane. Etter hvert som Liverpool bytter går Raven inn i midtforsvaret. Cheyrou spilte sentral etter at Diao ble tatt av. Nicholas spilte på venstre flanke. Fortjent seier til gjestene på et dårlig underlag.

LUZI (6)

Rolig kveld. Ikke en eneste redning. Måtte bare i aksjon på et par gjennomløp, ellers ryddet midtstopperne unna det som kom i lufta.

RAVEN (6)

Sloid kamp, tøff i duellene på en dag hvor han konsentrerer seg om det defensive.

WHITBREAD (6)

Slet litt i starten mot fysisk sterke motstandere, men kommer etter hvert til sin rett. Markerer seg med noen gode fremspill. En talentfull stoppertype.

BISCAN (6)

Sterkere i duellene enn partneren sin, men skuffer likevel litt. Blir totalt for uryddig og slurver for mye på enkle baller.

WARNOCK (7)

Dagens kaptein er både bestemt og aggressiv på venstrebacken. Konstruktiv fremover og er totalt sett en av de bedre på dagens lag.

PEERS (6)

Ryktene vil ha det til at unggutten ikke får fornyet kontrakt til sommeren. Han la heller ikke inn noen spesiell god søknad med både Parry, Lee og Thompson på tribunen. En del fint småspill, men det blir for puslete og for lite ut av det.

DIAO (7)

Spiller med høy moral og gjennomfører en solid kamp. Har både teknikk og ro i spillet og leverer en god gjennomkjøring.

BERGER (6)

Er tydelig rusten etter et langt opphold. Et par susende skudd i første omgang, og bra løp på da Mellor la på til 2-0. Paddy virket fornøyd med å ha gjennomført halvannen omgang på et etter hvert sugende underlag.

CHEYROU (5)

En og annen god touch, men totalt sett svært skuffende av franskmannen. Lusker rundt på kanten sin og virker igjen svært halvhjertet på reservelaget.

MELLOR (8)

Mellor er Mellor. Han dukker opp når han skal foran kassa, og puttet altså to ganger i kveld. Utvikler seg som spiller. Er mye mer med i det oppbyggende arbeidet. Mye flinkere til å holde på ballen.

BAROS (8)

Milan leverte en meget god 1. omgang hvor han laget problemer for hjemmelaget gang på gang. Uredd og med stor fart og teknikk er han vårt farligste våpen når vi angriper. Beviser at han er i godt slag!