Moores har full tillit til Houllier

Tabloidavisen News of the World siterer i dag Liverpool-formann David Moores på at han har full tillit til manager Gerard Houllier. Dyer og Defoe linkes i søndagsavisene.

Moores har tillit til Houllier

 

Tabloid-avisen News of the World siterer i dag Liverpool-formann David Moores på følgende:

 

- Vi har full tillit til Gerard Houllier. Hans fremtid har overhode ikke vært diskutert av styret – og vi akter ikke å diskutere det med det første heller.

 

Tabloidavisen mener dette er et forsøk fra Moores' side til å få bukt med spekulasjonene omkring Houlliers fremtid på Anfield i etterkant av at formannen ble sitert fra Liverpools årsmelding på at kun Champions League kvalifisering er godt nok for klubben.

 

Søndagsavisene med nye rykter

 

Som vanlig er søndagsavisene i England fulle av overgangsrykter, og spesielt ille er det nå rett før transfervinduet åpner. Ifølge Sunday Mirror skal Liverpool ha planer om å legge inn et bud på Newcastles midtbanestjerne Kieron Dyer, men da først til sommeren.

 

News of the World skriver på sin side at West Ham skal ha blitt enige med Jermain Defoe om at han kan få forlate klubben dersom noen blar opp £12 mill. Det skal ha skjedd etter at spilleren pådro seg sitt tredje røde kort for sesongen i lørdagens kamp mot Walsall. Tabloidavisen utpeker Manchester United, Arsenal og Liverpool som aktuelle nye klubber for den unge spissen.