Ny dato mot Blackburn

Hjemmekampen mot Blackburn er blitt flyttet til søndag. Kewell-forhandlinger nærmer seg, ifølge avisene. Rosicky blir i Dortmund. Liverpool satser globalt.

Fra lørdag til søndag

Hjemmekampen mot Blackburn er flyttet en dag tilbake, til søndag 4.april.  Årsaken er at det klassiske hinderrittet Grand National går av stabelen på lørdagen. 

 

Snart avklaring om Kewell?

Renomerte engelske aviser som The Times og The Daily Telegraph er enig med dem som mener at Liverpool er favoritten til å sikre seg Harry Kewell.  Ifølge The Times startet Liverpool forhandlinger med Leeds i går kveld, mens The Daily Telegraph mener at Rick Parry i løpet av helgen vil ha begynt samtaler med representanter på Elland Road.  Skriveriene stemmer ikke helt med signalene fra Leeds, hvor en har hevdet at neste steg på agendaen er at klubbens formann John McKenzie skal ha et møte med spilleren for å få en endelig avklaring på om han er villig til å fornye sin kontrakt med klubben.  Liverpool har valgt å hele tiden holde en lav profil i saken.  Det som er et faktum er at de helrøde starter med pre-season trening på tirsdag, og reiser allerede på torsdag til sin tradisjonelle treningsleir i Sveits.  Leeds begynner sin oppkjøring førstkommende onsdag.  Det bør derfor være grunn til å tro at man i alle fall til uka bør nærme seg en endelig avklaring i denne transfersagaen.

 

Mulig transfermål kan avskrives

Tomas Rosicky har skrevet under en ny avtale med Borussia Dortmund, som binder ham til klubben fram til 2008.  Ryktene har svirret om at den tsjekkiske midtbanespilleren skulle være på vei vekk, en situasjon som ble fulgt nøye på Anfield, men ytterligere spekulasjoner kan nå altså skrinlegges.

 

Kommersiell satsning

Liverpool har nå ansatt en egen representant fra Reebok til å ta vare på klubbens kommersielle interesser på verdensbasis.  Reebok er som kjent klubbens utstyrsleverandør og hovedsponsor, og man ønsker å kunne henge med i kampen med andre giganter som Real Madrid og Manchester United på et globalt plan.  Spesielt i verdensdeler som Asia og Amerika ligger det et stort potensiale.  En representant for Reebok bekrefter da også at Liverpool FC er noe konsernet satser stort på:  ”Liverpool er uten tvil et av store fotballagene med en verdensomspennende fanbase, og vår intensjon er å utvikle den ytterligere de kommende år.”