Ny skade for Henchoz

Stephane Henchoz blir trolig klar til finale til tross for ny skade. Smicer og Hamann spilte seg inn på finalelaget? Owen spiller fra start på søndag.

Gérard Houllier sa etter kampen mot Auxerre at Henchoz var blitt byttet ut fordi han hadde fått føling med en lyskestrekk, og at det ikke hadde sammenheng med ankelskaden som gjorde at sveitseren stod over mot Birmingham.  Manageren sa at han likevel håpet at midtstopperen ville bli klar til søndagens finale mot Manchester United i Worthington Cup.

Vladimir Smicer var Liverpools beste spiller i den omgangen han spilte mot Auxerre og tsjekkeren har lagt inn en god søknad for spill i den prestisjefylte finalen i Cardiff til søndag.  Det til tross for at Vladi innrømmer at han ikke er hundre prosent etter sin avbrekk som følge av en ankelskade:  ”Alle i troppen håper å spille på søndag.  Jeg var bare glad for å komme på banen siden jeg ikke engang var sikker på å komme med i troppen mot Auxerre.  Jeg er fortsatt ikke hundre prosent kampklar.

”Jeg er fornøyd med hvordan jeg spilte i kveld, og at vi vant kampen.  Jeg vet at noen alltid er ute etter å kritisere meg, men men beste posisjon er litt lenger inne på banen enn ute på venstrekanten.  Hver gang jeg har spilt der denne sesongen har jeg gjort det bra.”

Dietmar Hamann styrket også laget da han kom inn tidlig i 2.omgang, og de fleste regner med at tyskeren starter mot United.  Samtidig har trolig Djimi Traore forspilt sine sjanser etter en svak kamp på venstrebacken, hvor John Arne Riise sannsynligvis finner sin plass på Millennium Stadium.

Ikke at det var noen overraskelse, men Gérard Houllier sa at målscorer Michael Owen nå fortjente å spille i en finale i Worthington Cup.  Manageren la til at man sikkert kunne indikere ut ifra det at han ville starte kampen.  Owen var ikke med p.g.a. skade da Liverpool sist vant turneringen i 2001.