Owen: - Et Liverpool med suksess er ideelt for meg

Michael Owen spiller sin landskamp nr.50, og ønsker å være i et LFC som kjemper om ligagullet. 10 røde i landskamper. Otsemobor på Eurosport. Trøye nr.3 for Finnan?

- Jeg har ikke tenkt å stikke av

Michael Owen skriver litt fotballhistorie igjen i dag da han som 23-åring blir den yngste som noen gang har spilt 50 landskamper for England.  I fraværet av David Beckham vil han også lede sitt land som kaptein i EM-kampen mot Slovakia i Middlesbrough.  På dager da engelske aviser fråtser i sagaen om en mulig overgang for nevnte Beckham er det ventet at St. Michael om kort tid vil forlenge den avtalen som løper ut med Liverpool om to år.  Spilleren selv understreker at han ikke har noen planer om å forlate de helrøde, så lenge de er med i toppen av engelsk og europeisk fotball:  ”Om jeg vil spille i utlandet?  Det er umulig å si.  Dersom Liverpool vinner ligaen hvert år vil avgjørelsen si seg selv.

 

”Jeg flytter snart inn i et nytt hus, og jeg har ikke tenkt å bare stikke av.  Hvis vi er et lag som har suksess vil jeg alltid være fornøyd.  Jeg trives veldig godt i Liverpool, det er en ideell situasjon.  Liverpool vil være en utfordrer til ligagullet neste år.  Det er hva jeg har behov for, å være på et lag som kjemper om ligaen og spiller i Champions League.”

 

Siste EM-runde før ferien

Ti spillere fra LFC er involvert i EM-kamper i kveld, ettersom sesongen 2002-03 for mange endelig vil ta en slutt.  John Arne Riise spiller trolig på venstre midtbane mot Romania på Ullevaal, mensMilan Baros og Vladimir Smicer er ventet å være med fra start på det sterke tsjekkiske laget som kjemper om tetplassen i gruppe 3 og som er store favoritter mot Moldova hjemme.  Polen vil håpe at Jerzy Dudek er klar av sin lyskeskade til den viktige bortekampen mot Sverige.  Ved siden av Michael Owen vil Steven Gerrard helt sikkert starte mot Slovakia, mens Emile Heskey er utfordret av Wayne Rooney om å være partneren til Michael på topp.  Jamie Carragher må trolig finne seg i å ha en benkplass.  Sami Hyypiä og Finland slo Serbia og Montenegro sist helg, og må også vinne hjemme mot Italia dersom de skal henge med i gruppe 9.  Stephane Henhcoz kom inn som innbytter sist for Sveits, og er minst på benken da lederlaget i gruppe 10 inviterer Albania til kamp.

 

Sjekk vår oppdatert liste over TV-kamper.

 

Otsemobor på fjernsyn

En annen som kan dukke opp i TV-ruta er Jon Otsemobor.  Liverpools fargede forsvarer er med i Englands U-20 tropp som møter Portugal i den tradisjonsrike Toulon-turneringen i Frankrike i dag.  Kampen sendes direkte på Eurosport fra kl 18.00.

 

Finnan får trøye nr.3 ?

Ubekreftede rykter fra Liverpool sier at Steve Finnan vil spille med trøye nummer 3 til neste sesong.  Abel Xavier har vært innehaver av det nummeret tidligere, men portugiseren er nå som kjent på utlån til tyrkisk fotball og er heller ikke ventet å komme tilbake til Anfield.