Pause i ligaprogrammet

På grunn av EM-kvalifiseringskamper spilles ikke neste ligakamp før 5. april. Owen, Murphy, Gerrard og Heskey tatt ut for England.

Etter gårsdagens kamper ble Michael Owen, Steven Gerrard, Danny Murphy og Emile Heskey tatt ut i landslagstroppen til England som møter Liechtenstein og Tyrkia i EM-kvalifiseringen. England ligger som nr to i gruppe 7 – fem poeng bak Tyrkia med en kamp mindre spilt. Senere i dag kommer imidlertid UEFA til å ta en avgjørelse om hvorvidt kampen mot Liechtenstein kan spilles som planlagt. På grunn av Englands engasjement i den pågående krigen mot Irak, frykter man omfattende demonstrasjoner. UEFA har derfor bedt Liechtenstein sette opp en omfattende plan for sikkerheten til de engelske spillerne. Arrangørlandet har kun 70 ansatte politifolk å stille opp med, og senere i dag skal det altså tas en avgjørelse om hvorvidt kamp kan spilles som planlagt.

 

John Arne Riise ble i formiddag tatt ut i landslagstroppen mot Luxemburg. Nordmannen signaliserte i gårsdagens kamp at han ville bli byttet ut. Han gjennomførte likevel 90 minutter. John Arne har slitt med en skade siden han ble stemplet mot Celtic på Celtic Park. Liverpool har imidlertid lite cover på den posisjonen med Henchoz fortsatt ute.

 

I tillegg spilles følgende EM-kvalifiseringskamper 29. mars. Med antatt uttak i parantes:

Tyskland – Litauen (Hamann)

Polen – Ungaren (Dudek)

Nederland – Tsjekkia (Baros og Smicer)

Italia – Finland (Hyypiä)