Personlig unnskyldning

El-Hadji Diouf gikk i går ut med en personlig unnskylding til supporteren som ble ”truffet” torsdag. Diouf spiller ikke mot Celtic?

Diouf sendte ut en personlig pressemelding i går hvor han blant annet beklager seg ovenfor de to klubbs supportere. ”Jeg har ingen anelse om hvorfor jeg reagerte på den måten. Uten å unnskylde meg, var det et brøkdel av sekunds ubetenksomhet som har fått store konsekvenser. Det eneste jeg husker etter å ha falt over reklameskiltene, er at noen slo meg på hodet. Jeg innser i ettertid at dette ikke var vondt ment. Men der og da skremte det meg. Jeg visste ikke hva som skjedde bak ryggen min da jeg var på vei ut på banen. Uansett hvilke motiver Celtic-supporteren hadde, var det helt feil å reagere på den måten jeg gjorde. Derfor har jeg også invitert to av Celtic supporterne som var innblandet til Anfield på torsdag. Jeg vil gjerne møte dem personlig for å unnskylde min beklagelig oppførsel. Det jeg gjorde var forferdelig galt, men jeg har lært mye av episoden. Det vil ikke skje igjen!”
Houllier antyder i dagens utgave av The Times at Diouf ikke vil få spille mot Celtic. Det europeiske fotballforbundet etterforsker nå saken, men det er usikkert om de rekker å komme med en kjennelse før torsdagens returkamp. Liverpool vurderer derfor hvorvidt Diouf skal få spille dersom UEFA ikke får gjort seg ferdig med saken. Det er ventet at spilleren får en kampstraff på minst 3-4 kamper.

Jon Otsemobor debuterte for Hull City med å score i gårsdagens 4-2 nederlaget mot Rushden & Diamonds. 19-åringen gikk i forrige uke på en måneds utlån til Peter Taylors 3. divisjonsklubb.

Celtic kommer trolig til å spare spillere i dagen CIS Cup finale mot Rangers. Martin O’Neill uttalte før kampen av torsdagens returkamp på Anfield er 1. prioritet – selv om det står mye prestisje og ære på spill mot erkerivalen i dag.

FIVE fikk full uttelling for kjøp av rettighetene til ”The Battle of Britain”. Hele 4,4 millioner seere fikk i gjennomsnitt med seg kampen direkte. Det er et meget høyt tall for den engelske tv-kanalen, og klart årsbeste, skriver MediaGuardian. Bare tre landskamper i fotball og premieren på filmene The Rock og Independence Day har gitt Five flere seere siden oppstarten for nesten seks år siden. På det meste hadde Celtic mot Liverpool hele 5,4 millioner seere på Five i går kveld. Det er BBC som sitter på rettighetene til Liverpools hjemmekamper denne sesongen.