Roux hyller Liverpools forsvar

Auxerre-sjefen Guy Roux mener Liverpools forsvarsspill var hovedgrunnen til at hans lag tapte i går kveld. Hyypiä og Gerrard storfornøyde med laginnsatsen.

Den franske trenerlegenden var fornøyd med hjemmelagets spill, og han har fortsatt tro på videre avansement til tross for Liverpool-seier i går: "Jeg kan ikke si meg fornøyd etter å ha tapt 1-0, men jeg synes vi spilte en god kamp. Vi spilte slik vi måtte med det laget vi hadde. Vi skapte problemer for dem, varierte spillet og brukte flankene bra, men Liverpool hadde en forsvarsmur av jern. Det blir en helt ny kamp neste torsdag, og vi har fortsatt tro på at vi kan snu det til vår fordel. Vi må bare spille slik vi gjorde i første kamp og prøve å score mål."

Liverpools matchvinner Sami Hyypiä sa at resultatet var glimrende, men at men at det fortsatt er en jobb igjen å gjøre på Anfield: "Det å komme hit å slå et så godt lag 1-0 på bortebane er et glimrende resultat. Jeg er glad for at jeg scoret, men det blir en tøff kamp på Anfield. Vi er ikke videre ennå. Det gjennstår 90 minutter, men vi skal gjøre vårt beste."

Steven Gerrard var også fornøyd med hvordan laget forsvarte seg i den vanskelige bortekampen: "Hele laget gjorde en stor arbeidsinnsats, og vi gjorde alt vi kunne for å hindre dem i å skape sjanser. Vi forsvarte oss glimrende, og jeg synes vi fortjener litt ros for å ha holdt nullen mot et så godt lag. Manageren ba oss om å være kompakte, og det var vi. Kanskje kunne vi ha skapt noen flere sjanser, men vi er uansett storfornøyde med 1-0. Vi kunne også ha fått flere mål dersom Heskey hadde fått den straffen han burde hatt da han ble felt av keeperen. Vi spiller nå akkurat slik vi spilte da vi vant "the treble" i 2001. Vi har vist at vi greier å holde nullen borte mot lag som Barcelona og Roma før vi avgjør selv på hjemmebane."