Samme tropp som sist helg

Thompson ber derfor om tålmodighet fra fansen. Houllier syk. Carragher og Henchoz tilbake i full trening neste uke. Siste fra Southampton-leiren. Pris til Heskey.

Phil Thompson sier at laget trenger supporterne mer enn noen gang i morgen med tanke på lagets lange skadeliste. Til Newcastle reiste man med bare 17 spillere, og hadde det vært e-cupkamp ville 18-årige Robbie Foy fått den siste plassen på benken. Thommo har vikariert for en influensa-syk Gerard Houllier denne uken. Men Gerard Houllier skal være frisk nok til å kunne lede laget fra benken i morgen, melder Liverpool Echo.

- Vi har samme tropp som mot Newcastle, så det blir litt av en balanseakt å utføre. I slike situasjoner behøver vi at supporterne er så tålmodige som mulig. Det er en viktig tid for oss, og vi trenger full støtte fra alle. Southampton er et godt lag og tok en flott seier i en spennende kamp mot Charlton sist søndag, sier Thompson.

 

Det betyr at Michael Owen, Harry Kewell, Steve Finnan og Stephane Henchoz ikke blir involvert. Jerzy Dudek har også vært på sidelinjen med skade etter ligacup-møtet med Bolton.

 

Forsvarsduo tilbake i trening neste uke

Men godt nytt på skadefronten er at Jamie Carragher og Stepane Henchoz vil være tilbake i full trening neste uke. Carra har vært ute med benbrudd siden møtet med Blackburn i september.

- Det er oppløftende for alle i klubben. Jamie er en fantastisk gutt og det vil bli herlig å få han tilbake på treningsfeltet igjen. Han kan virkelig gjøre lage livne opp treningsøktene. Han er fremdeles noen uker unna fra å spille kamper, men bare det å ha han tilbake vil være gode nyheter, forteller Thompson.

 

Southampton-nyheter

Southampton-manager Gordon Strachan må bestemme seg for om han skal fortsette med Brett Ormerod, som nettet to mål mot Charlton, eller gi tillit til Kevin Phillips som partner til James Beattie på topp. Chris Marsden håper å bli kvitt ankelskaden i tide, mens Graeme Le Saux fremdeles er ute med hamstringstrekk. Matthew Oakley er kneoperert for en korsbåndsskade og er ute resten av sesongen.

 

Pris til Heskey

Ikke overraskende har Emile Heskeys scoring mot Birmingham blitt kåret til ”Månedens mål” i november.