Smicer forklarer formproblemene sine

Smicer sliter fortsatt med en vond ankel. John Welsh på England U20. Anthony Le Tallec tror han har mye å bidra med i den røde trøye. Tekniske problemer med UEFAs billettsalg.

Mot Bolton fikk Vladimir Smicer kun fem poeng på børsen her på Liverpool.no. Han begrunner den svake opptredenen med ankelskaden han har slitt med de siste to månedene og som ble ytterligere forverret mot Frankrike sist måned. "Det var årsaken til at jeg ikke var rask nok. Min opptreden var ingen stor suksess. Men jeg føler at jeg vil gjøre det bedre. Jeg ønsker bare at ankelen min blir ok. Den har vært fin i to år, men jeg har hatt problemer med den de siste to månedene. Selv om jeg har spesialbehandling på ankelen min, er den ikke 100%," sier Smicer

Til tross for 2-0-seier var Vladi ikke fornøyd med kampen. "Jeg er i godt humør, men det kunne ha gått bedre. Vi spilte dårlig. Vi må jobbe veldig hardt for hver mulighet og vi spiller ikke slik vi bør. Det var en viktig seier. Jeg vet ikke hva om ville ha skjedd dersom vi hadde tapt denne. Men vi vant og det var det viktigste," legger han til.

England U20 spiller privatlandskamp mot Sveits i Sion onsdag 19.mars og landslagstrener Les Reed har tatt ut 15 spillere. Blant disse befinner John Welsh seg.

Til sommeren skal som kjent Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle ankomme fra Le Havre. Til tross for seks trofeer og to deltagelser i Champions League de tre siste sesongene, så har Liverpools spillestil blitt kritisert for å være stereotyp og kjedelig. Men 18-årige Le Tallec tror han vil komme til å bidra positivt i de rødes angrepsoppbygning. "Jeg vet at klubben har mange gode spisser som Michael Owen, Emile Heskey og El-Hadji Diouf, men jeg trives og spiller best når jeg får ligge i rommet bak spissene og skape sjanser for de andre. Så jeg håper jeg kommer til å få spille. Uansett hva som kommer til å skje vil det bli en positiv erfaring og det føles at jeg har en spennende tid fremfor meg. Å få spille i England med den fantastiske stemningen er en drøm som blir virkelighet for meg," sier Le Tallec.

Vi meldte i går at det allerede nå er mulig å kjøpe billetter, via uefa.com, i den nøytrale seksjonen til finalen i UEFA-cupen på Estadio Olimpico i Sevilla 21.mai. Nå viser det seg imidlertid at etterspørselen har vært såpass stor at UEFA og deres billettpartner har fått tekniske problemer. De håper imidlertid at disse er løst innen onsdag formiddag.