Stephane Henchoz ute i minst en måned!

Liverpools midtstopper vil miste mye av innspurten p.g.a. en leggoperasjon. Emile Heskey er også ute i to uker. Reservene spiller mot Aston Villa i kveld.

Liverpools sjanser til å kunne greie å klatre opp til fjerdeplass i Premier League har blitt vesentlig svekket etter at det i dag ble gjort kjent at Stephane Henchoz må gjennomgå en operasjon på en skade i baksiden av leggen.  Sveitseren er ventet å være satt ut av spill i 4-6 uker.  Heldigvis vil et to ukers opphold p.g.a. landskamper i månedsskiftet mars/april gjøre at den viktige forsvareren kan bli klar igjen til en håndfull kamper mot slutten av ligasesongen.

Emile Heskey haltet av Millennium Stadium på søndag, og vil ikke være spilleklar de nærmeste to ukene, noe som gjør ham uaktuell til ligakampene mot Bolton og Tottenham, og trolig også begge kampene mot Celtic.

Liverpools reserver spiller i kveld hjemme mot Aston Villa.  Villa har som vanlig gjort det godt i reservelagsligaen, og etter seks seire og en uavgjort på de siste syv kampene er de med i kampen om tittelen.  Hos Liverpool vil spillere som Babbel, Biscan, Diao, Cheyrou og toppscorer Neil Mellor som vanlig danne et lag sammen med noen av klubbens unggutter.  En kan kanskje forvente at Djimi Traore ikke blir risikert nå som franskmannen er forventet å bli ersatter for den skadde Stephane Henchoz?

Vi regner med å kunne legge ut en kort rapport fra kampen ca kl 22.30 i kveld.