To nye mål av Mellor

Neil Mellor scoret begge målene da reservene slo West Bromwich 2-0. 20-åringen har nå 19 fulltreffere på 19 kamper!

Liverpool: Patrice Luzi; Stephen Vaughan, Stephen McNulty, Igor Biscan, Andy Nicholas; Darren Potter (Andy Wright 82), John Welsh, Bruno Cheyrou, Michael Foley-Sheridan (Mark Smyth 72); Patrik Berger, Neil Mellor.  Reserver: Paul Harrison, Chris Butler, Ryan Wilkie.

West Bromwich: Crane, Chambers, Lyttle, Jordao, Mkandawire, Gilchrist, Brown, Marshall, Taylor, Carey-Bertram, Dyer. Reserver: Nightingale, Collins, Adams, Warmer, Cudworth.

Liverpool vant en komfortabel seier mot West Bromwich, til tross for at Neil Mellor ikke scoret sitt andre mål for dagen før to minutter før slutt.  Scoringsmaskinen skulle også hatt et hattrick da han brente en stor sjanse fra fem meter etter å ha fått ballen tilbake fra dødlinjen fra venstreback Nicholas.  De røde var hele tiden et hakk bedre, selv om keeper Patrice Luzi måtte ta frem et par bra redninger på forsøk fra vertenes Bob Taylor.

Hos elevene til Hugh McAuley var John Welsh glimrende, og 19-åringen var banens beste fra sin posisjon sentralt på midtbanen.  Neil Mellor viste igjen hvilken fantastisk måljeger han er, mens Igor Biscan leverte en ny god kamp i midtforsvaret.  Patrick Berger jobbet også meget bra i 90 minutter.  Bruno Cheyrou hadde som vanlig en anonym kamp.

Målene:

1-0   (28 min): John Welsh slår en gjennombruddspasning i midten, og Neil Mellor løper fra

midtforsvaret og setter ballen sikkert inn i nettmaskene.

2-0 (88 min): Patrick Berger går til dødlinja, slår 45 grader ut, og Mellor ordner resten fra 5-6 meters hold.