Transferspekulasjoner - Vi savner McAllister

Spekulasjoner rundt Heskey og Partridge, samt Sunderlands David Bellion. Assistentmanager Phil Thompson mener de røde ikke har klart å fylle tomrommet etter Gary McAllister.

Liverpool Echo skriver i dag at Tottenham er klare til å friste Liverpool med en sjekk på £10M for å bringe Emile Heskey til White Hart Lane, men et bud kommer trolig ikke før til sommeren. Liverpool FC har imidlertid sagt klart i fra at Heskey ikke er til salgs. Tottenham-manager Glenn Hoddle vil følge spillerens situasjon på Anfield.

I tillegg har Sunderlands 20 år gamle franske angriper David Bellion blitt linket med en overgang til Liverpool, men etter det Echo erfarer vil spilleren gå til Manchester United når kontrakten hans går ut i sommer.

Coventrys manager Gary McAllister ønsker svært gjerne å knytte til seg kantspilleren Richie Partridge(bildet) på permanent basis. Partridge har vært på utlån i Coventry siden oktober. På denne tiden har han rukket å spille 28 kamper og scoret fire mål. Til tider har han imponert stort med flotte crosser, målgivende pasninger og noen av scoringene har vært virkelige perler. Han ble også belønnet med plass i den irske landslagstroppen til vennskapslandskampen mot Hellas i november. Gary Mac sier til Coventrys offisielle nettsted at motstanderne i engelsk 1.divisjon virkelig har begynt å ta Richie Partridge på alvor. I lørdagens kamp ble han så hardt markert ut at McAllister flyttet spilleren over fra venstre til høyre kant. Ellers uttaler Gary McAllister følgende om Richie Partridge "Den tette markeringen er noe han må lære å leve med, og er en del av en læringsprosess. Det vil ikke skje hver gang at han kan drible fire-fem mann (!) for så å gå til dødlinja for å slå inn en cross (!). Han bør kanskje også se etter medspillere og spille ballen videre. Han er fremdeles ung og det er fremdeles tidlig i karrieren hans."

Med tanke på den formen Liverpool-spillerne har vist den siste tiden kunne det kanskje vært en ide og hentet Richie Partridge hjem fra Coventry, Houllier? LFC kan umulig ha mye å tape på det, ikke minst i form av poeng.

Apropos Gary McAllister. Assistantmanager Phil Thompson uttrykker at man ikke har klart å fylle tomrommet etter Gary McAllister. En rutinert spiller kunne ha vært tungen på vektskåla denne sesongen. "Bare se på hva Dion Dublin gjorde for Aston Villa på lørdag, hva Alan Shearer bidrar med for Newcastle og hvor stor betydelse Gary McAllister hadde for oss de to sesongene han var her. Slike spillere viser store lederegenskaper og har mye erfaring. Dere må huske på at våre spillere er unge og vil lære mye fra denne perioden," sier Thompson.