Uavgjort for reservene

En glimrende scoring fra Stephen Warnock ga Liverpool ledelsen, før Newcastle utlignet mot slutten i en kamp mellom to unge lag.

Liverpools lag:  Patrice Luzi, John Otsemobor, Andrew Nicholas, Zak Whitbread, Stephen McNulty (bildet), Michael Foley, Darren Potter, John Welsh, Neil Mellor (Stephen Gillespie 71), Robbie Foy, Stephen Warnock. Innbyttere: Stephen Vaughan, Paul Harrison (gk), Mark Peers, Adam Flynn, Andrew Wright.

16-mannstropp NUFC - Bates, Beaumont, Brennan, Brittain, Caig, Carr, Chopra, Collin, Dunn, Elliott, Ferrell, Howe, Kendrick, Orr, Robson, Zola-Makongo.

1.omgang:

Neil Mellor kunne ha gitt de røde ledelsen allerede etter 75 sekunder, da han skaffet seg selv litt rom 20 meter fra mål, men skuddforsøket gikk over mål.

Fem minutter var gått da John Welsh prøvde å skru ballen inn i det bortre hjørnet, men keeper fikk en hånd på ballen.

10 minutter spilt og Robbie Foy var helt alene igjennom, men 17-åringen viste sin uerfarenhet ved å brenne sjansen.

Midtveis i 1.omgang.  Patrice Luzi har en meget god dobbeltredning fra angriper Zola-Makongo.

28. minutter og Liverpool tok ledelsen.   Mellor jobbet til seg ballen fra Robbie Elliott, og la ballen tilbake til Stephen Warnock.  I dag på venstre midtbane hadde Warnock muligheten til å gå enda lengre, men valgte isteden å bende ballen nydelig inn i hjørnet fra 25 meter.  En glimrende scoring.

45 minutter – Neil Mellor jobber godt igjen, og legger denne gang ballen tilbake til Robbie Foy.  En litt vill avslutning fra unggutten gjør imidlertid at ballen går over.

2.omgang:

Liverpool hadde en meget sterk medvind før pause, og kampbildet forandret seg fullstendig da hjemmelaget kunne utnytte dette etter hvilen.  Forsvaret holdt imidlertid godt stand og helt bakerst stod Patrice Luzi meget bra mellom stengene.  Den unge franske keeperen var da også tydelig skuffet da han måtte slippe inn utligningen etter 82 minutter.  Andy Ferrell forserte inn i feltet og fra en 7-8 meter kunne han lobbe over Luzi.  Det var en fortjent utligning ettersom Liverpool i det store og hele hadde hatt nok med å forsvare seg i de siste 45 minuttene.

Hos Liverpool spilte Otsemobor høyreback, Nicholas venstreback, mens Whitbread og McNulty var stoppere.  På midten flankerte Potter (høyre) og Warnock (venstre) det sentrale paret Welsh og Foley.  Foy og Mellor spilte på topp.

Patrice Luzi (bildet) spilte altså en god kamp i mål, mens Neil Mellor jobbet hardt og uselvisk på topp.  Toppscoreren ble byttet ut tyve minutter før slutt, trolig med tanke på at han får en benkplass mot Celtic på torsdag.  Robbie Foy hadde noen svake avslutninger, men unggutten spilte likevel en bra kamp og hadde noen lekre detaljer.