Uavgjort og tap for juniorene

U-19 spilte uavgjort 2-2, mens U-17 tapte 3-0 for Middlesbrough i går. Svak ”fransk” helg.

En sein utligning fra Darren Potter sørget for at Liverpools U-19 lag greide uavgjort etter å ha ligget under 2-0 for Middlesbrough. John Owens' gutter var under pari, men utnyttet at Boro måtte spille de siste 20 minuttene med ti mann p.g.a. skader. Innbytter Jason Massie (bildet) og Darren Potter sørget for balanse i regnskapet. Owens sa dette etter kampen: "Vi hadde et sterkt lag, men Middlesbrough spilte bedre fotball enn oss. De gikk opp til 2-0 med sin kontringsfotball, men det var også svakt forsvarsspill av oss. For å være helt ærlig, så hadde nok Boro fortjent seieren, men vi tok vare på sjansen da de var uheldige og måtte avslutte med ti mann. Vi spilte ikke godt." Liverpool stilte med følgende lag: Dittmer, Raven, Nicholas, Whitebread, McNulty, Wright (Dawes), Peers (Foy), Potter, Gillespie (Massie), Smyth, Flynn. Ubenyttede reserver: Harrison,Vaughan.

Dave Shannons mannskap skuffet stort, og tapte 3-0 for et sterkt Middlesbrough-lag i går. Shannon sa etter kampen at man ikke kunne klage på resultatet: "Vi hadde et ungt lag med ni skolegutter, og dette er en læringsprosess for dem. Vi måtte også klare oss uten nøkkelspillere som Ryan Wilkie og Mark Jones på grunn av sykdom. Middlesbrough fortjente seieren, og vi kan ikke klage på resultatet. To mål kom etter cornere, og det var veldig skuffende, og vi manglet sting i angrepet." Liverpool stilte med dette laget: Lancaster, Holmes, Danny Smith, James Smith, O'Donnell, Francis Smith (Woods), Guthrie, Peltier, Burton, Noon, Platt. Ubenyttede reserver: King, David Roberts, Mark Roberts.

Fra fransk fotball kan vi melde om følgende resutater med Liverpool-spillere involvert:

Bastia-Nice 1-1 - Vignal spilte i 90 min. for Bastia.

Nantes-Ajaccio 1-0 - Diomede spilte i 90 for Ajaccio og fikk gult kort.

Sochaux-Le Havre 1-0 - Bortelaget tapte etter scoring i 90.minutt.  Diarra og Sinama-Pongolle spilte i 90 min., Le Tallec kom inn etter 70 min.