Vignal blir hentet hjem?

Ifølge Sky Sports kan Gregory Vignal nå bli hentet hjem fra låneoppholdet i Rennes, for å avlaste Liverpools skadeskutte forsvar. Portugisiske rykter. Damene i toppen.

Vignal kalles tilbake?

 

Sky Sports nettsted hevder i dag at de sitter på rapporter fra Frankrike som tyder på at Gerard Houllier akter å kalle Gregory Vignal hjem tidlig fra hans låneopphold i Rennes. Det er den prekære skadesituasjonen på Anfield som gjør at Houllier nå seriøst vurderer dette som et strakstiltak, ifølge kilden.

 

I utgangspunktet ble imidlertid spilleren lånt ut for hele sesongen, og liverpool.no stiller seg derfor undrende til om det i det heletatt er mulig å tilbakekalle spilleren i henhold til avtaleverket. Vi vet i alle fall positivt at dette ikke var mulig for Markus Babbel sitt vedkommende.

 

Vignal gikk i utgangspunktet på lån ut sesongen til Rennes, men det faktum at den unge franskmannen på ingen måte spiller fast for klubben kan åpne for en snarlig retur til Anfield, er i alle fall Sky Sports' versjon.

 

Med både Jamie Carragher, Stephane Henchoz og Steve Finnan ute med skader, kan han i tilfelle bli en kjærkommen tilvekst til Liverpools skadeskutte forsvar i det harde jule- og nyttårsprogrammet.

 

Portugiser i ryktespaltene

 

I avdelingen for rykter som bør tas med en klype salt blir Liverpool og Manchester United, som to av flere Premiership-klubber, satt i forbindelse med portugiseren Deco. Den Brasil-fødte Porto-spilleren med lanskamper for Portugal skal visstnok bli fulgt av toppklubber fra flere land, og skal være klar til å flytte på seg.

 

Damelaget på tabelltopp

 

Mens herrelaget sliter holder Liverpools damelag stø kurs mot mesterskapet i sin avdeling. Laget er bare en seier unna å vinne the Northern Premier League Championship, etter å ha knust Wolves hele 5-0 i sin siste kamp. Noe å gjenta for gutta til helgen!

 

from