- Carra bør være visekaptein

Tidligere Liverpool-kaptein Alan Hansen mener Jamie Carragher bør erstatte Sami Hyypiä som Liverpools visekaptein. Spansk Merseybeat.

I magasinet LFC tar Alan Hansen til orde for at Jamie Carragher bør være lagets visekaptein. For tiden er det Sami Hyypiä som stepper inn i Steven Gerrards seks uker lange skadefravær.
- Sami Hyypiä er en strålende spiller, men han virker ikke å være noen sjefstype. I tillegg ser det ikke ut til at han snakker så mye på banen, påpeker Hansen, som selv var kaptein i sin tid. Hva gjelder det, kommer han samtidig med en innrømmelse.
- Jeg opptrådte nok ganske likt Hyypiä da jeg var kaptein. Men det spilte ikke så stor rolle fordi det laget jeg var en del av, trengte ikke noen kaptein, innrømmer Liverpool-legenden.
Det gjør derimot dagens Liverpool-lag, og Hansen mener altså at Jamie Carragher kan være akkurat riktig mann.
- Han er tøff, han spiller jevnt godt og han gjør sjelden feil. Dessuten har han den figherviljen som Liverpool trenger for å begynne å vinne bortekampene, skryter den tidligere midtstopperen.
Sami Hyypiä var, som kjent, Liverpools kaptein en stund, til han ble erstattet med Steven Gerrard. Dermed spørs det hvordan det svære finnen ville ha opplevd å bli degradert enda en gang.

Spansk Merseybeat?
Luis Garcia skal, sammen med lagkamerat og landsmann Xabi Alonso, ha gått til innkjøp av kostbart musikkutstyr, blant annet en dyr gitar. Lokalavisa Liverpool Echo, som opplyser dette, kan også fortelle at Rafael Benitez er en stor The Beatles-fan. Echo foreslår derfor at Liverpools spanske kontigent danner et eget storband.