- Dette var viktig!

En glad Rafael Benitez mente at 2-1 seieren vil bli viktig for selvtilliten til et lag han tror kan komme høyere enn fjerdeplass i ligaen, og som fulgte hans taktiske plan.

Rafael Benitez kunne juble sammen med et fullsatt Anfield da Neil Mellor scoret seiersmålet mot Arsenal på overtid.  Det var fullt fortjent, selv om kampen syntes å ebbe ut etter at Xabi Alonso og Patrick Vieira også hadde tegnet seg for flotte mål.

 

- Det var et fantastisk resultat for oss.  Jeg tror det var en fantastisk kamp for supporterne.  Vi spilte veldig, veldig bra i først omgang, mens de holdt på ballen etter pause.  Men det var en glimrende kamp.

 

- Vi har arbeidet veldig hardt.  Spillerne løp mye og prøvde å gjøre alt vi hadde arbeidet med den siste uka.  I første omgang gjorde de det perfekt, både med og uten ballen.  Det er bare å gratulere dem.

 

- Når alt kommer til alt har vi kun tatt tre poeng, mot et veldig godt lag, men det vil ha mest å si for selvtilliten.  Jeg vet at vi er i stand til å bli bedre enn nummer fire, men vi må fortsette å gjøre de samme tingene.

 

Liverpool avanserte etter seieren mot Arsenal opp på 7.plass på tabellen, forbi Bolton.  Antonio Nunez debuterte for de røde i en offisiell kamp, mens Neil Mellor scoret sitt første mål i Premier League.