- Et av mine stolteste øyeblikk

Det sier Rafael Benitez. Motstanderens manager mener Liverpool fortjente seieren. Jamie Carragher hadde liten tro på snuoperasjon, og roser Florent-Sinama Pongolle for innhoppet.

Han har vunnet La Liga og UEFA-cupen med Valencia, men Rafael Benitez hevder gårsdagens triumf over Olympiakos overgår det meste han har opplevd så langt i sin managerkarriere.

- Det er en av de stolteste kveldene i min karriere. Spillerne jobbet hardt hele tiden og du ser hvor mye det betyr for tilskuerne. Det var en stor kveld, sier Benitez. 

- Liverpool fortjente seieren
Motstanderens manager, Dusan Bajevic, var selvfølgelig ikke like fornøyd. Faktisk kan han knapt tro det han har opplevd. Men midt i skuffelsen er han iallfall storsinnet nok til å innrømme at Liverpool fortjente seieren.
- Liverpool var raskere, sterkere og bedre enn oss, så da vi tok ledelsen var det alltid en sjanse for at de ville komme tilbake, sier Olympiakos-sjefen.
Til slutt gjør Bajevic det som Liverpools motstandere pleier å gjøre etter kamp: han skryter av Steven Gerrard.
- Vinnermålet var fantastisk, og det ble scoret av en av Europas beste spillere i øyeblikket, fastslår Dusan Bajevic.
Rafael Benitez skamroser for øvrig også kapteinen i dag.

 

- Superreserve

Jamie Carragher innrømmer at han nesten hadde gitt opp håpet om videre avansement i Champions League da situasjonen så veldig mørk ut for Liverpool i pausen.

– I ettertid er det lett å hevde at vi alltid hadde troen. Men ved halvspilt kamp så det ikke bra ut. Vi lå under, og samtidig fikk vi høre stillingen i Monacos kamp og visste at de ledet med tre mål, så dermed måtte vi score tre ganger, sier midtstopperen.

Steven Gerrard sikret seg overskriftene med sin fenomenale scoring i sluttminuttene, men det var en annen rødkledd helt som var hovedårsaken til snuoperasjonen. Florent Sinama-Pongolle satte fart på angrepsspillet umiddelbart etter at han ble byttet inn, og Jamie Carragher mener “Flo” var en av lagets viktigste spillere.

- Det var viktig for oss å få en tidlig scoring etter pausen. Heldigvis var det akkurat det som skjedde. Manageren byttet inn “Flo”, og han gjorde jobben skikkelig bra for oss, roser Carragher som ikke er spesielt opptatt av hvem Liverpool møter i neste runde.

- For meg kommer det på det samme hvem vi møter. Vi har hjemmekamp først, men jeg ved ikke om det er en fordel eller ulempe. Dessuten må vi spille uten Stevie (Gerrard) i den første kampen. Men vi kan legge de kampene litt til siden nå, for vi har en lang rekke viktige kamper å spille før den tid, påpeker Carra.

 

Superreserve 2

Neil Mellor (bildet) viste nok en gang hvilken eminent avslutter han er. 22-åringen var akkurat på rett sted til riktig tid da han dundret inn den viktige 2-1 scoringen. Mellor mener stemningen på tribunen var med på å inspirere det utrolige comebacket.

- Det var en stor europeisk aften på Anfield. Vi hadde supporterne skikkelig i ryggen og vi var hele tiden sikre på at det kunne gå, sier Mellor også regnet med å få en mulighet da han kom innpå.

- Vi dominerte stort etter pause og da sjefen sendte meg utpå visste jeg at jeg ville få muligheten til å score. Jeg var storfornøyd med å komme innpå, og dessuten vant jeg en heading som Steven gjorde jobben med, smiler “the Boy Mellor”.