- Formannen fikk meg til å bli

Steven Gerrard støtter hardt pressede David Moores. Motstanderens manager, David O'Leary, er skremt foran dagens møte med Liverpool.

Liverpools formann, David Moores, havnet i hardt vær under årsmøtet på torsdag. Derfor føles det sikkert godt når han nå får støtte fra spillernes representant, Steven Gerrard.
— Jeg tror ikke du finner en klubb hvor formannen og spillerne har et så nært forhold. Han står på 100 prosent hele tiden, og han vil alltid jobbe for klubbens beste. Han har skaffet klubben en strålende manager, og i tillegg har vi tross alt hatt en del suksess de siste årene. Derfor er det urettferdig at formannen får så mye kritikk, sier «Stevie G».

Han understreker at han ikke vil blande seg inn i det politiske og finansielle maktspillet som foregår, men det spørs om det allikevel spiller litt rolle hva han sier. Rent personlig har Gerrard iallfall mye å takke Moores for.
— Han er en av hovedgrunnene til at jeg fortsatt er på Anfield, uttaler Liverpools kaptein.

— Da jeg var i tvil om hva jeg skulle gjøre i sommer, ringte han meg hele tiden og ga meg de forsikringene jeg trengte. Jeg tenkte på dette da jeg tok den endelige avgjørelsen, sier Gerrard.


Klart for kamp
Da er det snart klart for ny bortekamp for Liverpool, i Birmingham, mot Aston Villa. Mens Rafael Benítez sier at laget hans har fått mer selvtillit etter seieren over Arsenal, virker motstanderens manager en smule skremt etter å ha sett den samme kampen.
— Tingen med Liverpool er at selv om de har mange spillere skadet, kan de fortsatt stille et fryktinngytende lag, sier David O’Leary, som samtidig røper at han ønsket å kjøpe Milan Baros før EM i sommer.
Aston Villa ligger i øyeblikket ett poeng og én plass over Liverpool på tabellen, så de røde vil gå forbi med seier seinere i dag. Hvis de klarer det, vil de samtidig bli de første som slår Villa på hjemmebane denne sesongen. Birmingham-laget står så langt med fem seire og to uavgjorte på hjemmebane.

U18-kamp, også
Det er ikke bare seniorene som skal spille kamp seinere i dag. U18-lag kommer også i aksjon, når besøker Stoke City.