- Ikke dårlig resultat

Gérard Houllier sa seg fornøyd med 0-0 og ett poeng fra dagens kamp på Walkers Stadium. Dagens resultater betyr at Liverpool ligger ett poeng foran Newcastle på tabellen.

Etter en ettermiddag som frustrerte både dem som overvar kampen, og alle andre også, sa Houllier seg fornøyd med både poenget og måten Liverpool hadde spilt på.

 

Manager mente spillerne hans fortjent ros for måten de gjennomførte kampen på etter å ha vært både trøtte i beina og i hodet etter den krevende kampen mot Marseille torsdag kveld. Houllier mente videre laget hans dominerte og skulle ha vunnet dagens oppgjør mot Leicester.

 

- Hør her, det er alltid vanskelig når man har spilt bortekamp i Europa, og så må reise til bortekamp den påfølgende kampen i ligaen. Det er tungt og noe av knisten blir borte. Dagens resultat var ikke dårlig, selv om vi misset en mulighet til å stikke enda lengre i fra Newcastle.

 

- Vi dominerte kampen og skapte også nok sjanser til å vinne. Leicester fikk en god mulighet mot slutten, men det ville vært urettferdig om de hadde scoret ettersom vi ikke fortjente å tape.