- Michael-mål vil komme

Stjernespiss Owen får støtte av tidligere klubbkamerat. Ny Chelsea-manager beundrer Steven Gerrard. Liverpool-stjerner stiller seg negative til Carlsberg-reklame. Terminlista på vei.

Englands landslagskeeper David James roser Michael Owen for innsatsen mot Kroatia – til tross for at det ikke ble noen mål.

- Han ga et strålende bidrag selv om han ikke scoret. Han virker stadig skarpere og vil slå til når det trengs for alvor, sier den tidligere Liverpool-målvakten.

- Michael har bevist hva han kan over en periode på mange år, og han begynner snart å score igjen, er James sikker på.

 

Åpne armer i London

Etter at Chelseas styreformann Peter Kenyon i går gikk ut og bekreftet at Chelsea er interessert i Steven Gerrard, har klubbens nye manager Jose Mourinho i dag vært åpen om sin beundring for spilleren.

- Hvis han kommer, vil jeg ønske ham velkommen med åpne armer, sier den tidligere Porto-sjefen, som legger til:

- Hvis han derimot velger å bli, vil jeg beundre ham like mye og ønske ham alt det beste der hvor han er.

 

- Bli på Anfield!

Alan Kennedy har, på sin side, mest sans for det siste alternativet. Som Jimmy Case mener han at Steven Gerrard og Michael Owen bør bli på Anfield og gi Rafael Benítez en sjanse til å vise hva han er god for.

- Forhåpentligvis kan den nye manageren ta oss til topp-tre eller topp-to neste sesong, for så å ta det fra der, uttaler Kennedy, som legger til at han mener Stevie G har en spesiell forpliktelse som klubbens kaptein.

 

Stjerner vil ikke promotere alkohol

Michael Owen og Steven Gerrard skal være to av flere England-spillere som stiller seg negative til å reklamere for alkohol på vegne av det engelske fotballforbundet. Den danske ølfabrikanten Carlsberg, som også sponser Liverpool, er en av FAs fem største økonomiske samarbeidspartnere.

- Noen burde gjøre Steven Gerrard og Michael Owen oppmerksom på hva som står på klubbdrakta de spiller i hver helg, sier en kilde til The Times.

 

Terminlista på vei

Neste sesongs terminliste vil etter planen bli offentliggjort i morgen klokken 11:00. Følg med på denne siden eller sørg for at du får de viktigste kampene til din mobil ved å sende meldingen VARSLE LFCUPDATE til 1984. Trekning for kvalifiseringen til Champions League vil bli foretatt 30. juli.

 

Houllier for Frankrike?

Til slutt tar vi med flere medier i Frankrike nå nevner Gérard Houllier som en mulig arvtaker etter Jacques Santani, det vil i så fall si som fransk landslagssjef.