- Michael scorer mot Marseille!

Houllier frykter Drogba, men tror samtidig hans eget angrepsess vil score i returkamp. Morgan med for lav pris og ønske om delt stadion? To mål av Foy, og skade for Welsh, da Liverpool gikk til finale.

Manageren forventer stor kveld i Europa

Gérard Houllier legger ikke skjul på at man ser på Didier Drogba som den største trusselen i Liverpools kamp for å nå kvartfinalen i UEFA-Cupen.  Drogba har scoret flittig både i hjemlig serie og ute i Europa denne sesongen, og var mannen som sørget for utligningen da Marseille spilte 1-1 på Anfield.  Samtidig mener Houllier at man selv har en joker i ermet, eller rettere sagt et angrepsess:  - Vi må ikke la Drogba få ballen, enten ved å bryte foran ham eller sørge for at innleggene ikke kommer.  Han er en trussel, men samtidig vil de frykte Michael Owen.  Jeg har stor tro på at Michael vil score for oss i Frankrike.  Mot Wolves manglet han litt sprut, men i rettferdighetens fikk han en smell mot Portsmouth.  Han kunne ikke trene mellom de to kampene og var trolig sliten.  Jeg tror imidlertid han kan redde oss i Marseille.  Vi behøver å score minst et mål for å gå videre.  Jeg tror vi vil score på torsdag, og at det blir en stor kveld i Europa.

 

Maktkamp i Liverpool FC

Steve Morgan hevdet i går at Liverpool har avslått hans forslag om en aksjeutvidelse verdt £50M.  Fra Liverpool har det ikke kommet noen uttalelser om dette foreløpig, men britisk media mener at avslaget har bakgrunn i to årsaker.  Morgan har tilbudt en for lav pris på aksjene, og han skal samtidig ønske at man deler et nytt stadion med Everton.  Dette er opplysninger som ikke er bekreftet.  En annen faktor er selvfølgelig at dersom David Moores går med på en aksjeutvidelse, hvor han selv ikke er involvert, vil han miste sin suverene majoritet gjennom å eie over 50% av aksjene i LFC.

Det er uten tvil behov for mer opplysninger fra begge hold før supporterne kan danne seg et klart bilde av hva som skjer.  Det som er sikkert er at man nå opplever en maktkamp rundt klubben som man knapt har sett maken til, og hvor aktørene foreløpig har tatt stilling i skyttergravene.

 

Liverpool beseiret Runcorn

Liverpool gikk i går til finalen i den lokale Liverpool Senior Cup, etter at man slo semiproffene fra Runcorn med 3-1 etter ekstraomganger.  Bortsett fra John Welsh og Michael Foley-Sheridan på midtbanen stilte de røde med et rent juniorlag.

Liverpool tok ledelsen etter 17 minutter, da Robbie Foy(bildet) avsluttet pent etter en glimrende forsering og innlegg fra Stephen Vaughan.  Den 18-årige skotten Foy er regnet som et av klubbens aller største talenter, men etter at han ble forfremmet til å trene med førstelagstallen på Melwood denne sesongen har han hatt en nokså skuffende sesong.  I 1.omgangen mot Runcorn var han imidlertid god.

Noen få minutter før pause utlignet Runcorn, da Lee Kissock utnyttet en feil fra David Raven.  Et malurt i det røde begeret var at John Welsh måtte hinke av banen etter 44 minutter, etter tilsynelatende å ha slått opp den ankelskaden som har plaget ham de siste ukene.  Det kan også bety at en mulig låneperiode hos Sunderland nå vil gå i vasken.

Fem minutter ut i første ekstraomgang fikk Liverpool straffe da Andy Wright ble felt etter et ypperlig raid.  Robbie Foy scoret sikkert fra merket.  Avansementet til finalen ble definitivt da innbytter Karl Noon sørget for 3-1 fire minutter før slutt.

Liverpools lag:  Willis, Vaughan, Raven, Flynn, O’Donnell, Wright, Jones, Welsh(Townley 44, Noon 112), Foy, Wilkie(Platt 112), Foley-Sheridan.