- Moralen må løftes

Gérard Houllier sier at man er nødt til å komme seg raskt etter en skuffende påske, men at man ikke vil spille like svakt som mot Charlton igjen. Igor Biscan vraket. Reservelagskamp i kveld.

Hjelp behøves

Til tross for null poeng i påskekampene mot Arsenal og Charlton er ikke Liverpool ute av kampen om 4.plassen i Premier League.  Manager Houllier innrømmer imidlertid at man nok er avhengig av hjelp for å kunne greie kvalifisering til Champions League.  Samtidig som man selv raskt må finne tilbake til bedre takter:  - Vi må sørge for at vi ikke er for langt nede etter resultatene i påsken.  Det er fortsatt åpent om fjerdeplassen, og det står mellom fire eller fem lag nå.  Det vil være en feil å kaste inn håndkleet nå å si at vi er ute av det.  Det er vi ikke, men vi behøver å få hjelp fra andre.

Newcastle skal til Aston Villa neste uke, og de har fire bortekamper igjen mot våres to.  Kampen om 2.plassen er nå også åpen, slik at Chelsea og Manchester United kan også få en innflytelse(Charlton, Liverpool, Newcastle og Aston Villa skal alle spille mot et av disse lagene – red).  Andre lag vil miste poeng slik at vi er nødt til å være positive selv.  Vi må ta full pott i de kampene vi har igjen på Anfield, og vi må også få poeng i minst en av de to bortekampene vi har igjen mot Manchester United og Birmingham.  Vi kommer til å kjempe videre, og jeg er sikker på at vi ikke kommer til å spille like dårlig som vi gjorde mot Charlton i noen av de kampene som gjenstår.

 

Igor satt ut

Gérard Houllier bekreftet etter kampen mot Charlton at Igor Biscan var vraket fra laget som tapte 0-1, og at det ikke var snakk om noen skade for kroaten.  Igor var ikke en gang på benken i går.

 

Reservelaget borte mot Sunderland

Reservene tar i kveld turen til Sunderland for å spille en omberammet kamp i reserveligaen.  Med en lite skaderammet tropp kan det bli et interessant lag som Hugh McAuley vil disponere.  Vladimir Smicer spilte en drøy halvtime uten problemer for førstelaget mot Charlton, men kan bli gitt ytterligere matchtrening i nordøst.  Florent Sinama-Pongolle er en annen spiller som vil håpe å overbevise nok til i hvert fall å få en benkplass til neste kamp med førstelaget.

Vi regner med å kunne legge ut en kort kamprapport fra vår kontakt kort tid etter kampslutt i kveld.  Avspark er kl 20:00.