- Stort problem gir andre sjansen

Rafael Benitez medgir at Milan Baros ute i minst en måned er et hardt slag, men at man nå må tenke annerledes. Manageren holder kortene tett mot brystet, men det går mot startplass for Neil Mellor mot MBG.

På dagens pressekonferanse sa Rafael Benitez at Milan Baros vil være ute i minst en måned, men at det var et stort problem man måtte prøve å løse gjennom andre spillere og en annen måte å spille på.  Manageren ville heller ikke røpe noe hvorvidt Steven Gerrard ville spille på Riverside i morgen, eller hvem han vurderer å bruke i angrepet.  Etter det vi forstår ligger det imidlertid an til at Neil Mellor får sjansen fra start i Middlesbrough.

 

- Milan vil være ute i minst fire uker.  Han spilte meget bra i siste kamp, scoret et hattrick, og dette er et slag for oss.  Vi behøver nå å arbeide hardt med Mellor, Kewell, Luis Garcia og Sinama-Pongolle og å prøve nye ideer.  Vi er nødt til å forandre på ting og Neil Mellor vil være i troppen til kampen mot Middlesbrough.  Han har trent godt, og hvis han fortsetter å gjøre det vil han også få muligheter.  Vi har mange kamper foran oss og vi vil ha bruk for hele troppen.

 

- Det er veldig viktig for oss at Steven Gerrard er tilbake, og det er bra for laget.  Steven følte seg litt sliten for et par dager siden, men han har fått trent godt.  Han er i bra fysisk form.