- Vi er fortsatt med

En skuffet Gérard Houllier nekter å kaste inn håndkleet etter at Liverpool mistet initiativet om 4.plassen ved å tape hjemme mot Charlton.

Manager Houllier uttalte i programmet til dagens kamp mot Charlton at en satset på å vinne overbevisende i de fire hjemmekampene som gjenstod av sesongen.  Innsatsen mot laget fra London var imidlertid langt fra overbevisende, og en scoring fra Shaun Bartlett midtveis i 2.omgang ga gjestene deres første seier på Anfield siden 1954.  Houllier nekter imidlertid å gi opp kampen om 4.plassen, selv om Liverpool nå har knapt råd til flere feilskjær i innspurten:  - Vi mistet en god mulighet til å bygge opp en ledelse i kampen om 4.plassen.  Det var helt opp til oss selv, og vi spilte ikke bra.  Vi begynte først å spille da vi kom under med 0-1. 

 

- Det er fortsatt åpent om 4.plassen, og det er fire eller fem lag som kjemper om den.  Det vil være feil å kaste inn håndkleet nå.  Newcastle skal til Aston Villa, og vi vil behøve å få noe hjelp.  Newcastle har fire bortekamper igjen å spille.  Dette er ikke over.

 

- Vi hadde mange cornere, og frispark like utenfor 16-meteren, men utnyttet dem ikke.  Vi hadde mange halvsjanser.  Stevie var helt igjennom, og Vladi fikk en heading reddet av keeper.  Uavgjort ville ha vært et rettferdig resultat, men selv om jeg ikke var blid over deres scoring kan vi ikke klandre andre enn oss selv.  Det var ikke en corner, og jeg tror dommeren skulle gjøre opp for at han ikke hadde gitt dem en straffe.

 

- Det var et skuffende resultat, og en veldig skuffende prestasjon.  Vi vet vi kan bedre enn dette.  Kanskje kostet kampen mot Arsenal oss mye.  Vi greide ikke å presse Charlton nok, og hvorvidt Steve skulle hatt straffe eller ikke vet jeg ikke da Phil Thompson stod i veien.  For å være rettferdig kunne de hatt et straffespark før de scoret.