- Vi kan vinne ligaen

Kaptein Steven Gerrard med krigsrop foran sesongen, og han tror klubben har fått en stor manager i Rafael Benitez. Dominic Matteo til Blackburn.

Gerrard ser fram til å jobbe med Benitez

I intervju med ”LFC Magazine” sier Steven Gerrard at han tror Liverpool kan vinne ligaen, og han gleder seg til å spille under Rafael Benitez:  - Jeg hadde ikke blitt her dersom jeg ikke trodde at vi kunne vinne ligaen.  Det er vår eneste målsetting, det er hva denne klubben dreier seg om.

- Jeg tror vi har fått en stor manager og jeg ser fram til å arbeide sammen med ham.  Jeg har snakket et par ganger med ham på telefonen og han har fortalt meg hva han ønsker å gjøre med denne klubben.

- Vi behøver å tette igjen gapet av poeng, og vise at vi går i riktig retning ved å kjempe sammen med de andre.  Hvis vi kunne vinne et trofe ville det byte alt for meg som Liverpools kaptein.  Det vil gjøre meg veldig stolt.

- Jeg kommer ikke til å si at vi vil vinne Champions League, fordi at det ville være urealistisk, selv om vi skulle gjort det.

 

Matteo sammen med Souness igjen

Dominic Matteo har gått til Blackburn på en fri overgang, etter hvert som Leeds stadig jobber med å drastisk få senket sine lønnsutgifter.  Dominic vil dermed igjen få muligheten til å jobbe sammen med Graeme Souness, slik han gjorde det i flere sesonger i Liverpool.  Matteo spilte 146 kamper for Leeds, og har nå skrevet under en treårig avtale med Blackburn.