- Vi kunne ha scoret sju!

Liverpools manager mener hans lag kunne ha slått Blackburn med sju mål. Liverpools U19-laget tapte 4-0. Jari Litmanen gir seg ikke.

Gérard Houllier er som regel full av godord om mannskapet sitt, og i dag hadde han da god grunn til det, også.

- Jeg er stolt av spillerne. Prestasjonene deres var alle tiders, og kampen var i realiteten avgjort etter 25 minutter, mener manageren, som virkelig fikk innfridd sitt krav om flere mål.

Houllier trekker fram de første 30- og de siste 20 minuttene som de beste peiodene av kampen.

- Vi hadde totalt 30 skudd på mål. Forresten er vi det laget som bruker å ha flest skudd på mål og flest cornere. Det er ikke verst for et kjedelig lag, sier Houllier, som åpenbart nyter å endelig kunne sende noen rettmessige stikk til sine argeste kritikere - og da særlig den lokale pressen.

Franskmannen skryter av spissene sine, samt Jamie Carragher (bildet), og sier at så vel John Arne Riise, som Danny Murphy og Milan Baros kunne ha lagt på ledelsen.

- I så fall ville vi ha vunnet 7-0, men vi liker ikke å ydmyke våre motstandere, smiler en tydelig tilfreds Liverpool-sjef.

 

Tap 4-0

Om seniorene vant 4-0 i dag, var ikke Liverpools U19-spillere like heldige i går. Også da ble sifrene 4-0, men ikke til laget i rødt. I stedet var det hjemmelaget Sheffield United som kunne feire etter kampen, som ble spilt på Hallam FM Academy. Liverpools lag: Willis, Peltier, Vaughan, Flynn, O'Donnell, Wright (Townley), Guthrie, Kelly, Noon, Smyth (C. Platt) og Wilkie. Ubenyttede reserver: Lancaster og F. Smith.

 

Litmanen holder fram

Liverpool-supporter og ex Liverpool-spiss Jari Litmanen (33) har fått beskjed om at han ikke får fornyet kontrakten med Ajax. Den nåværende avtalen løper ut til sommeren, men den legendariske finnen gir ikke opp spillerkarrieren så lett.

- Jeg ønsker å fortsette å spille fotball et annet sted, bekrefter han.