Agent ”avslører” mange tilbud på Morientes

Agenten til Liverpools transfertarget nummer én, Fernando Morientes, hevder spissen har tilbud fra fire engelske klubber og to franske. Milan Baros må stå over morgendagens kamp mot Southampton?

Lørdag åpner transfervinduet igjen, og de neste ukene kan bli hektiske for de røde både på og utenfor banen. Benitez vet han må gjøre et par gode innkjøp for å kunne løfte laget til de fire beste i ligaen – og en Champions League plass neste sesong. Dessuten er laget fortsatt med i alle turneringene, og slitasjen på en allerede tynn stall begynner allerede å merkes.

 

Real Madri-spissen Fernando Morientes har vært en ønsket mann for Rafa helt siden han ble ansatt på Anfield. Før jul ble det lagt inn bud på spilleren. I dag går spillerens agent ut og sier at 28-åringen har tilbud fra fire engelske klubber og to franske. – Vi må derfor bare vente og se hva som skjer videre, uttaler Gines Carvajal. Spillerens representant sier videre: - Han er veldig klar på hvor han ønsker å spille. Han ønsker overgang til en god klubb som er med og kjemper om det meste. Det er ikke aktuelt for Morientes å gå på en ny utlånsavtale, slik han gjorde forrige sesong. Spissen ønsker nå en permanent overgang og en ny arbeidsgiver etter å ha havnet i køen bak Ronaldo, Owen og Raul på Bernabeu.

 

Baros må stå over i morgen?

I går var Neil Mellor ute med sykdom (hovne mandler) og Harry Kewell satt på sidelinjen med skade. Begge kan imidlertid være tilbake i morgendagens kamp mot Southampton. Med Kewells inntreden på laget igjen kan vi starte med en hel ny midtbane, hvis man samtidig regner med at Alonso og Garcia også er med fra avspark.

 

Det er fortsatt ikke bekreftet at toppscorer Milan Baros har fått kjenning med strekkskaden sin igjen. Da han ble byttet ut i andre omgang gikk han i følge Sky Sports rett i garderoben for å få behandling. Dette kan bety at han må stå over morgendagens sene avspark og heller konsentrere seg om å bli spilleklar til storkampen mot Chelsea 1. Nyttårsdag.