Babbel: - Best for alle at jeg drar videre

Markus Babbel takker av etter 71 kamper og roser Rafael Benitez' ærlighet. Grobbelaar med ny trenerjobb. Owen kjøper hus i Spania.

Ydmyk Babbel roser Benitez
I morgen er det full rulle på Melwood når spillerne som var involvert i EM i Portugal slutter seg til Rafael Benitez tropp. Førstkommende onsdag vil vi for første gang se konturene av spanjolens ”nye” Liverpool når laget gjester Racecourse Ground i vennskapskamp mot Wrexham. En spiller som helt sikkert ikke kommer til å figurere der er Markus Babbel (bildet). Tyskeren fikk beskjed om at han ikke var med i framtidsplanene til Benitez, og Stuttgart er neste stoppested for 31-åringen. Bare den medisinske testen gjenstår før Babbel formelt er klar for klubben. I et intervju med Liverpools offisielle nettsider sier forsvarsspilleren som til sammen spilte 71 kamper for The Reds at han forlater Merseyside på god fot med Rafael Benitez til tross for at manageren i realiteten mente han ikke var god nok.
- Jeg snakket med manageren og han sa at dersom klubben fikk et tilbud på meg var han villig til å la meg gå. Det beviste at jeg ikke var med i planene hans men det er greit nok. Fotball er sånn. Sjefen er ny her og han har sine egne visjoner for framtiden og meninger og laget han ønsker. Jeg setter pris på at han kom til meg og forklarte situasjonen, sier en ydmyk Markus Babbel og poengterer at han ikke ble sparket ut av klubben.
- Han sa også at jeg kunne bli i klubben dersom jeg ønsket det men at han ikke kunne garantere førstelagsfotball. Igjen, helt greit. Jeg liker ikke å sitte på benken eller tribunen, så det er best for alle parter at jeg flytter på meg, sier Markus Babbel som helt sikkert blir husket for en fenomenal sesong fra høyrebacken i 2000/01.

Grobbelaar med ny trenerjobb
Tidligere Liverpool-keeper Bruce Grobbelaar forventes å bli utnevnt til ny hovedtrener for den sørafrikanske klubben Manning Rangers. Klubben har for tiden ingen trener etter at Steve Komphela forlot posisjonen på grunn av uenigheter om ny kontrakt. Grobbelaar har tidligere trent Supersport United og Hellenic i samme land.

Owen kjøper hus i Spania!
Michael Owen har ifølge nettsiden LFC Online kjøpt to feriehjem i Spania til £400,000 per hus. Men røde supportere trenger neppe å bekymre seg for at goalgetteren er på vei bort fra Anfield. Luksushusene i Costa del Sol er visstnok beregnet for Owens forelde og søsken.