Ballack og Owen neste?

På en dag hvor Gerrard-saken tok en overraskende vending, har det også vært spekulert i mange andre spillere. Liverpool har enda ikke kjøpte en eneste ny spiller, bortsett fra Cissé.

Etter en sommer som sommere fleste, med mange rykter svirrende rundt eventuelt nye spillere på vei inn, har Michael Ballacks navn blitt nevnt oftest den siste tiden. Kanskje sammen med Owen Hargreaves. 28-årige Ballack, som gikk fra Leverkusen til München i 2002, har i hele sommer antydet at han vil bort. Han skal være misfornøyd med at trener Otto Hitzfeldt måtte gå etter et turbulent år for det tyske storlaget. Barcelona har også blitt nevnt som ny arbeidsgiver. Den siste tiden skal det imidlertid ha vært kontakt også med Liverpool om en eventuell overgang. Ballack har snart spilt 50 landskamper for Tyskland og scoret 19 ganger. Han fikk riktignok ingen ”god følelse” med hjem fra EM, men vil eventuelt bli en formidabel forsterkning på midtbanen.

 

Kicker: Bud på Owen Hargreaves?
Det tyske seriøse magasinet Kicker skriver på sin nettutgave at Liverpool kommer til å legge inn bud på Bayern-spilleren i løpet av de neste dagene. Det er Hoeness som bekrefter dette ovenfor Kicker. Han legger til: - Når et bud kommer på Owen Hargreaves, vil vi vurdere det. Videre sier han at en representant for de røde skal ha lovet et bud på spilleren i løpet av de neste dagene.
WBA har vist stor interesse for Djimi Traore i sommeren. Det har blitt antydet en permanent overgang på £1M eller en utleieavtale kommende sesong. Nå skal imidlertid Liverpool ha gitt beskjed om at ingen spillere får forlate klubben før pre-season treningen starter 12. juli (spillere som har vært med i EM starter den 19/7). Benitez ønsker å vurdere alle spillerne i troppen under oppkjøringen før han tar en avgjørelse på hvem som eventuelt kan gå.

 

Avspark i Wrexham 

Pre-season kampen mot Wrexham på Racecourse Ground den 21. juli har fått bekreftet avspark til klokken 20.45.
Bury har gjort en avtale med Huddersfield om å få tilbake sin gamle spiss, og tidligere Liverpoolspiller, Jon Newby. Newby har signert en 2-års avtale.