Baros bekrefter Real-bud

Milan Baros sier at han har mottatt et tilbud fra Real Madrid. John Arne Riise ser fram til en ny sesong med ny manager, og sier at det er en ny giv. Rykte om Amoroso tilbakevises.

Interesse for Milan

Milan Baros har bekreftet at han nå har mottatt et konkret tilbud fra Real Madrid om kjøp av toppscoreren i EM.  I går hevdet presidentkandidaten Lorenzo Sanz at han var blitt enig med Baros om personlige betingelser, dersom han overtar sjefsklubba etter mandagens presidentvalg i storklubben, men han slo samtidig fast at Liverpool ikke var kontaktet.

Hvis det viser seg riktig at klubben nå har kommet med en offisiell henvendelse vil tingene straks stille seg annerledes, men det kan også være at denne uttalelsen har sammenheng med tilbudet fra Sanz.

Dette er hva Milan uttalte til tsjekkisk fjernsyn:  - Jeg har fått et konkret tilbud fra Real Madrid, men det dreier seg fortsatt bare om samtaler.  Det er bare et tilbud.  Jeg har fortsatt kontrakt med Liverpool og vil reise tilbake dit 19.juli.

Liverpool kan bli fristet av et solid tilbud av en spiller hvis markedspris økte drastisk etter noen uker i Portugal, og spesielt hvis angriperen selv ønsker å forlate Anfield til fordel for Madrid. 

Liverpool FC har foreløpig ikke kommentert disse uttalelsene, og siste ord i saken er helt sikkert ikke sagt.

 

- På tide med managerskifte

Det er fem dager til pre-season trening starter igjen, og John Arne Riise sier til Aftenposten at han er klar for et nytt år i Premier League og nå også med ny manager:  - Innstillingen min er som alltid: Jeg skal jobbe hardt både på og utenfor banen.  Du vet aldri hvordan en ny trener tenker.  Men han har gitt beskjed om at alle får en sjanse til å vise seg frem.  Vi stiller med blanke ark.

- Benitez har et godt rykte, og jeg gleder meg til å komme tilbake til Liverpool og møte ham.  Han liker hardtarbeidende backer, og jeg føler at jeg har en stor sjanse til å komme med på laget under ham.  Men jeg må vise meg frem i pre-season.

Nordmannen avslører også at han ikke var så veldig lei seg for at Gérard Houllier ble erstattet i sommer:  - Jeg tror det var på tide med et skifte.  På slutten fikk ikke Houllier resultater.  Nå får vi se om det hjelper med nytt blod.  Jeg merker i hvert fall at det er en ny giv og mer guts i Liverpool etter byttet av manager.

 

Amoroso til Celtic?

Lokalavisen Liverpool Daily Post sier i dag at det ikke er hold i ryktene om at Marcio Amoroso skal være på vei til Liverpool for å forhandle.  Brasilianeren skal riktignok ha være på diverse flyplasser i England, men sannsynligvis er dette bare stoppesteder før han ender opp i Glasgow og samtaler med Celtic.