Baros i drømmeland

Baros svært glad for å være toppscorer, men demper forventningene foran semifinalen. Med tillit tror Baros det er mulig å prestere tilsvarende i LFC. Reservene uønsket i Chester. Racecourse Ground ny hjemmebane?

Milan Baros var overlykkelig over å være EMs toppscorer hittil, og det er langt mer enn det tsjekkeren hadde forventet.

- Hvis noen hadde fortalt meg før turneringen at jeg ville stå med fem scoringer etter kvartfinalene, ville jeg ikke ha trodd dem. Det er som en drøm går i oppfyllelse, men at laget vinner er viktigere.

 

Tsjekkia er nå favoritter til å vinne mesterskapet, men 22-åringen prøver å dempe forventningene foran semifinalen.

- Hellas slo Frankrike og spilte veldig bra. De har et godt forsvar og er sterke. Det vil bli en vanskelig kamp. Vi må ta en kamp av gangen. Jeg synes ikke vi er favoritter.

 

Forrige sesong i klubbtrøya var en skikkelig nedtur for angriperen – med ankelbrudd og benkesliting.

- Det var en vanskelig tid for meg sist sesong, men jeg visste at jeg kom til å være ute i fire eller fem måneder etter skaden for så å bli klar til Euro 2004. Så jeg er glad jeg er her, og at vi har hatt suksess. Etter skaden spilte jeg et par kamper, og jeg synes jeg spilte bra, men manageren plasserte meg på benken. Det var også en vanskelig periode for meg. Jeg har hørt folk si at jeg spiller annerledes på landslaget enn for klubblaget. Det er ikke sant. Jeg spiller på samme måte for Liverpool. Hvis jeg spiller, så kan jeg kanskje reprodusere denne formen. Jeg er sikker på at hvis jeg får sjansen, så kan jeg spille slik for Liverpool.

 

 

Reservelaget uønsket i Chester

Reservene har de to siste sesongene spilt hjemmekampene sine på Deva Stadium i Chester, men etter at de røde offentliggjorde pre-season kamp mot Wrexham på Racecourse Ground, sa Conference-mesteren opp avtalen med Merseyside-klubben. Chester City hevder Liverpool har brutt løftet om treningskamp.

- Det var en vanskelig avgjørelse å annullere avtalen. Vi tjener ingen penger på den når alle utgiftene er trukket ifra, men mest av alt er jeg svært lei meg at en treningskamp ikke lot seg arrangere. Den opprinnelige årsaken var at Liverpool skulle på utenlandsturné, men så fikk jeg greie på gjennom en venn i pressen at de skulle spille mot Wrexham. Det fikk begeret til å flyte over. Jeg synes vi hadde et veldig godt forhold til Liverpool FC. Vi har jobbet hardt for å få det til å fungere, men jeg anser den siste hendelsen som veldig uren. Man forventer ikke slik oppførsel fra en stor og velrespektert klubb som Liverpool, uttaler City-formann Stephen Vaughan.

 

Racecourse Ground ny hjemmebane for reservene?

Wrexhams Racecourse Ground kan bli reservelagets nye tilholdssted kommende sesong. Representanter fra LFC kommer til å ta en nærmere kikk på fasilitetene der før en avgjørelse tas.

- Vi vil bli svært fornøyde dersom Liverpool vil bruke Racecourse til sine reservelagskamper, og jeg håper at vi kommer til enighet. Liverpool er seriøse om dette. Siden det er pre-season, har vi jobbet med å få anlegget til å se best mulig ut. Hvis så skjer, vil det være fabelaktig økonomisk. Jeg er veldig sikker på at de sier ja. Det er ingen grunn til at våre fasiliteter står noe tilbake for Chesters, forteller John Reames i Wrexham.

 

 

McAteer til Leicester

Jason McAteer har signert en ettårskontrakt med Leicester etter at han ble frigitt av Sunderland. 33-åringen kom til Liverpool fra Bolton i 1995 for £4,5M.