Baros ønsker å bli

Milan Baros sier at han er klar til å kjempe om en plass i Liverpool. Harry Kewell ikke til OL. Bruce Grobbelaar tilbake som trener denne uka.

Intet trofe for Milan

Milan Baros sier at han er klar over at kampen med Owen og Cissé om en spissplass blir hard, men at han føler seg bra etter et minnerikt EM hvor han måtte reise hjem uten noe som helst trofé:  - Jeg har hørt alle ryktene om Real Madrid og Barcelona visstnok skal være interessert i meg og selvsagt er det hyggelig at klubber gjerne vil ha deg.  Jeg er imidlertid tilbake hos Liverpool, og jeg er klar for en ny sesong.  Jeg ønsker å bli her og spille så mange kamper som mulig.

 

- Jeg har nå vært i klubben i to og et halvt år og så langt har jeg hatt flere skuffende enn gode øyeblikk.  Det er noe jeg ønsker å forandre på.  Jeg vet at jeg ikke kan spille i hver kamp, og jeg vet også at vi har angripere i verdensklasse her som Owen og Cissé.  Jeg skal uansett gjøre mitt ytterste for å overtale manageren til å velge meg.

 

- Jeg føler meg fra etter Euro 2004 og er klar til innsats igjen.  Jeg har bare hatt to ukers ferie siden semifinalen, men nå er jeg tilbake på Melwood innstilt på å gjøre et godt inntrykk.  Spillerne som trente forrige uke sier at øktene var harde, men artige.  Det er en spennende tid nå som vi gjør oss klar for neste sesong.

 

- Euro 2004 var glimrende for meg.  Det var fint å bli toppscorer, men jeg hadde gladelig byttet ut de fem scoringene med seier over Hellas og en finaleplass.  Vi var skuffet over å tape den kampen, men Hellas fortjenter honnør siden de spilte bra og fortjente å vinne turneringen.  Jeg vil alltid huske det at jeg ble toppscorer i et mesterskap, men jeg har ikke noe trofé å vise fram siden det var ikke noe slikt som en ”gullstøvel”.

 

- Jeg kommer ikke til å glemme Euro 2004, men nå ønsker jeg å se framover.  Jeg er tilbake i Liverpool og ønsker å gjøre det så godt som overhodet mulig.  Jeg tror vi kan få en god sesong.

 

Harry klar for sesongstart

Ikke uventet er profiler som Harry Kewell og Mark Viduka ikke tatt ut blant de tre overårige som Australia har mulighet til å ta med til OL i Athen, hvor det i utgangspunktet er ungdomslandslag som spiller.  Stort press fra toppklubbene har nok bidratt til at Craig Moore, Tim Cahill og John Aloisi er det som reiser til Hellas tidlig i neste måned, hvor Australia skal møte Tunisia i første kamp 11.august.  Dette betyr altså at Harry Kewell er spilleklar for Liverpool under hele pre-season og sesongstart.

 

Bruce klar for Manning Rangers

Under en samtale med liverpool.no i Florø, hvor Bruce Grobbelaar i helgen spilte en kamp for ”Liverpool Legends”, kunne den tidligere keeperen på Anfield bekrefte at han vil begynne som trener i Manning Rangers i Durban denne uka.  Grobbelaar har skrevet under en toårig kontrakt, men klubben som holder til i toppdivisjonen i Sør-Afrika har mulighet til å avbryte denne dersom laget ikke er blant de 10 beste på ligatabellen når den kommende sesongen er halvspilt.