Baros scoret, Hamann ute

Milan Baros scoret da Tsjekkia forseglet Dietmar Hamann og Tysklands triste EM-sorti. Rafael Benitez debuterer mot Wrexham.

Dietmar Hamann og Tyskland røk onsdag kveld ut av EM etter tap 2-1 for Tsjekkia. Vinnerlaget var kvalifisert for kvartfinalen allerede før kampen og spilte derfor uten sine største stjerner. Milan Baros kom likevel inn i forbindelse med en skade en halvtime før slutt, og det tok ham ikke mange minuttene å score sitt tredje mål for turneringa. Ungutten tråklet seg fri etter et flott gjennomspill og fikk til slutt avsluttet på mål. Tyskland-keeper Oliver Kahn avverget det første forsøket, men måtte gi en retur som Liverpools spiss satte sikkert i nettet. Scoringen beseglet samtidig EM-skjebnen til Tyskland, og deriblant skjebnen til Baros' lagkamerat Dietmar Hamann, som var avhengig av seier fordi Nederland knuste Latvia. Hamann spilte fra start, men ble byttet ut rett i etterkant av Baros' scoring.

Neste kamp: Wrexham 
Det ble i dag klart at Liverpool vil spille sin første pre-season-kamp 21. juli, mot annendivisjonslaget Wrexham. Dette blir dermed også Rafael Benitez' første test, selv om det ikke er sikkert at Liverpool vil stille med sine største stjerner - det avhenger av hvor lenge de henger med i EM. Hva som derimot er sikkert, er at deler av overskuddet fra kampen vil gå til ungdomsarbeid i vennskapsklubben Wrexham.