”Baros til Real Madrid” - Valgflesk fra Sanz

Den tidligere presidenten Lorenzo Sanz ”lover” tre nye spillere dersom han vinner et nytt valg til søndag. Milan Baros skal være en han har gjort avtale med.

På en kveld med friske rykter hevder presidentkandidaten Lorenzo Sanz at han har tre nye spillere klare dersom han får nok stemmer til å igjen overta presidentklubba førstkommende helg.  Tomas Rosicky vil være klar til neste år, Maniche hos Porto vil være tilgjengelig for manager Jose Antonio Camacho før neste sesong, og det skal også Milan Baros være.  Sanz sier at han er blitt enig med Baros om en avtale, men innrømmer at han ikke har snakket med Liverpool.

 

Milan Baros har kontrakt med LFC inntil 2006, og etter et par frustrerende sesonger under Gérard Houllier var det ventet at han ville starte på ny frisk med ny manager i Rafael Benitez.  Nå også med tittelen ”Toppscorer i Euro 2004”.  Vi anser utspillet fra Lorenzo Sanz som rent valgflesk.  Den tidligere sjefen kjemper med nåværende president Florentino Perez og forretningsmannen Arturo Baldasano om å overta styringen i den kongelige klubb i Madrid.  Perez er regnet som klar favoritt til å beholde tronen.