Baros trente ikke før toppkamp

Milan Baros trente ikke sammen med de andre spillerne foran morgendagens toppkamp mot Chelsea. Bedre nyheter for Steve Finnan. Iren gjennomførte hele treningen og stiller trolig fra start i morgen.

Hvis den avgjørende gruppespillkampen mot Olympiakos var den første store testen for Rafa Benitez og hans mannskap, kan man trygt si at morgendagens oppgjør mot ligaleder Chelsea er den andre store testen. Liverpool har tre seire på rad i ligaen og har kommet til et punkt i sesongen hvor de må bite fra seg også i Premier League for å ikke havne for langt etter toppklubbene.

 

Dagens økt på Melwood avslørte både gode og dårlige nyheter. Milan Baros trente ikke med resten av laget og er derfor høyst tvilsom. Tsjekkeren sliter igjen med hamstringen, og selv om Benitez uttalte etter Southampton-kampen at toppscoreren trolig kom til å bli klar, ser det dessverre ut som Baros må stå over på nytt. Det kan selvsagt skje at manageren vil gjennomføre en siste test på tsjekkeren i morgen før han tar den endelige avgjørelsen.

 

Steve Finnan gjennomførte hele økten på treningsfeltet i formiddag og ser dermed ut til å kunne spille mot Chelsea. Etter det vi forstår kommer Djimi Traore til å være mest aktuell med farten sin på venstrekanten, og tar dermed tilbake plassen fra Stephen Warnock. John Arne Riise fortsetter på venstre kant i Harry Kewells skadefravær.

 

Etter det vi har grunn til å tro kommer trioen Hamann, Alonso og Gerrard til å stille på midten sammen med Garcia og altså Riise. Til tross for to ligamål på to kamper på Sinama-Pongolle, ser det ut som Neil Mellor kommer til å være enslig spiss i en 4-5-1 formasjon. Dette kan som sagt endre seg dersom Liverpool velger å kjøre en test på Baros lørdag morgen.