Benitez beroliger fansen

Tittelhåp selv uten Gerrard og Owen. Ingen bud på Stevie G, ifølge Liverpool Echo. Lampard bekrefter Chelseas interesse for Steven Gerrard. ”Spillerfisking” i England-leiren?

Rafael Benitez har sagt han vil gjøre alt for å beholde Steven Gerrard og Michael Owen på Anfield, men skulle det utenkelige skje at en eller to av disse forsvinner så er det likevel ikke slutten på Liverpools tittelhåp. Spanjolen er ikke bekymret over spekulasjonene rundt klubbkapteinens framtid, men tror det er mulig å overtale ham.

- Jeg er ikke bekymret. Normalt spør folk meg: ”Hvis noe skjer, hva er din mening?” Jeg sier alltid vent, vent, vent. Hittil har det ikke skjedd. Vi venter, og vi vet at de fremdeles er hos oss. Vi vet også at de er viktige for oss, og jeg vil fortelle dem det. Etterpå vil jeg skifte mening om vår framtid, hvis jeg må. Igjen sier jeg at jeg ikke er bekymret, uttaler Benitez, legger vekt på å få laget til å fungere på banene.

- Man kan ha de beste spillerne, men ikke det beste laget. En god spiller kan vinne en kamp for eg, men et godt lag kan vinne fire, fem kamper. Hvis man har et godt lag, kan man vinne flere kamper, og det er noe man trenger for å vinne titler, avslutter Benitez.

Det har foreløpig ikke lekket ut opplysninger fra møtet manageren hadde med sine spillere i Portugal på fredag.

 

Echo: - Ingen bud på Gerrard

Det har versert rykter om mulige bud på Gerrard fra £30M og oppover, men Liverpool Echo skriver at LFC ikke er forberedt på å starte forhandlinger på lavere enn £50M. Rapporter om at det allerede skal være i havn en avtale er totalt oppspinn. Faktumet er at det ikke har kommet noen offisiell henvendelse fra Chelsea, men ingen kan avvise alvorlighetene i denne saken. Stevie G har nettopp signert en ny kontrakt, og Rick Parry har derfor gode kort på hånden for å få mest mulig betalt for spilleren. De røde kan eventuelt komme til å gjenoppta interessen for Damien Duff, hvis det skulle bli snakk om en avtale som inkluderer spillerbytte og penger. Andre aviser skriver at Scott Parker kan være aktuell i en slik avtale.

 

- Stevie G er velkommen til Stamford Bridge

Chelseas midtbanespiller Frank Lampard bekrefter Chelseas interesse for ”The Huyton Hammer”.

-  Steven Gerrard er en fantastisk spiller. Jeg synes vårt samarbeid fungerer bra. Han er en annen spiller Chelsea er ute etter, og enhver spiller som kan forsterke troppen og laget er velkommen, uttaler Lampard.

Liverpool Echo viser bekymring over at det trolig forekommer forsøk på ”fisking” av spillere i den engelske landslagsleiren. Chelsea kan for eksempel ha gitt sine spillere (Terry, Bridge, Joe Cole, Lampard) i oppgave å snakke litt ekstra med Stevie G angående hans framtid. Jo snarere England vender hjem fra Portugal, jo større sjanse er det for at Liverpools to stjernespillere blir i klubben, mener lokalavisen på Merseyside.