Benitez byr på Scott Carson

Etter det vi forstår har Liverpool lagt inn et bud på £250.000 for underskriften til Scott Carson. Den 19-årige U-21 landslagskeeperen er tilgjengelig for en billig penge ettersom kontrakten går ut til sommeren.

Liverpools første kjøp i januar trenger ikke å bli verken Morientes, Anelka eller Aimar. De røde har blitt linket opp mot mange store navn de siste ukene. Det er likevel en ung keeper som kan bli det første kjøpet når transfervinduet åpnes til helgen.

 

Etter det vi forstår har Rafa Benitez fulgt opp sin interesse for Leeds Uniteds 2. keeper, Scott Carson, ved å legge inn et bud på £250.000. Kontrakten til Carson går ut til sommeren, og talentet har hittil nektet å underskrifte en ny avtale på Elland Road. Det kan bli aktuelt å inngå en avtale som gjør at Leeds får mer betalt dersom Carson får kamper for de røde. Både Aston Villa og Wigan er også interessert i spilleren.

 

Englands U-21 landslagskeeper slo igjennom i fjor da han tok over som andrevalg etter Paul Robinson da Nigel Martyn forsvant. Han storspilte blant annet på Old Trafford da han ble brukt i et par kamper på grunn av skader og suspensjoner.

 

Hittil denne sesongen har 19-åringen ikke vært i aksjon for Leeds. Etter de bekymringsfulle skadene til Kirkland kan Carson være et godt valg som ny 3. keeper. Reservelagets Paul Harrison har sittet på benken vår de siste kampene.