Benitez fortsetter med formsvake vinger

Gir tillit til Kewell og Nuñez. Souness rett mann til rett tid - jager Boumsong. Carson på vei?

Harry Kewell leter desperat etter storformen, mens Antonio Nuñez er i ferd med å bli en fiasko etter overgangen fra Real Madrid. Likevel får de to formsvake vingene full tillit av manager Rafael Benitez. –Begge er vingspesialister og gir oss flere muligheter offensivt. De samarbeider godt med spissene. Vi skaper en rekke sjanser, men må begynne å omsette de i mål, sier spanieren.

Kewell slet med enkle pasninger mot Portsmouth, men virket friskere etter sidebytte. Nuñez virker ikke tilpass i sin nye klubb. Søndag venter Newcastle med Graeme Souness i managerstolen. –Spillerne er frustrerte, men vi vil trene hardt og fokusere på neste kamp og raskt legge kampen mot Portsmouth bak oss, fortsetter Benitez.

Souness jager Boumsong
Det er ikke bare Liverpool som snuser på Jean-Alain Boumsong. Vår tidligere sjef Souness jager desperat forsterkninger til ei lekk Newcastle-skute. Den franske Rangers-stopperen er sterkt ønsket på St. James’ Park. Rangers har bekreftet at de nå har avvist et bud på 95 millioner kroner for stopperkjempen.

Samme Souness hevder torsdag at han er rett mann i Newcastle, selv om magien fra skottens første kamper i nordøst har forsvunnet som busser på veiene i Nord-Norge. –Jeg tror fortsatt at jeg er rett mann til rett tid i denne jobben, jeg vil vise dere det. Vi har tapt kamper fordi vi er ukonsentrerte, enkelte spillere har ikke gjort jobben sin. Dette skal jeg imidlertid rette på, slår Souness fast. Newcastle sliter for øvrig med skader på Alan Shearer og Patrick Kluivert.

Carson framtidig nr. 1
Liverpool har fortsatt ikke klart å erstatte Bruce Grobbelaar mellom stengene. David James gjorde et ærlig forsøk, men sviktet da det gjaldt som mest. Sander Westerveld, Jerzy Dudek og Chris Kirkland slet/sliter enten med å overbevise eller skader. Ifølge Daily Mirror er Leeds sin U21-keeper Scott Carson mannen Rafael Benitez vil ha som ny førstekeeper på Anfield. Avisen skriver at Benitez vil hente 19-åringen til sommeren, da hans kontrakt går ut. Carson selv skal være lysten på en karriere på Anfield, samtidig som Leeds desperat vil forlenge hans kontrakt på Elland Road. Carson kan også spille i mesterligaen dersom han blir hentet inn allerede i januar.

Bud nærmer seg?
Flere ulike nettsteder hevder at Liverpool nærmer seg et bud på Fernando Morientes med stormskritt. Real Madrid skal være villige til å selge allerede i januar, dersom Liverpool tilbyr nok penger. Skal en tro ryktespaltene er Morientes eller Nicolas Anelka spissen som ankommer Anfield i januar.

På denne dagen...
Det er i dag tretten år siden Graeme Souness hentet inn Michael Thomas fra Arsenal. Thomas spilte 163 A-kamper for Liverpool, men ble aldri noen stor hit. Hans største øyeblikk var trolig målet mot Sunderland i FA-cupfinalen i 1992. Kort tid etter at Thomas ankom vår midtbane forsvant taklingssterke Steve McMahon til Manchester City.
Steve Nicol scoret to mål 16. desember i 1986 i Bob Wardles testimonial kamp mot Shrewsbury. Wardle var en habil sisteskanse som hadde en kort Liverpool-karriere som reserve for Bruce Grobbelaar.