Biscan fortsatt uønsket på landslaget

Biscan ikke velkommen av ny landslagssjef. Babbel klar for Stuttgart. Rush-rolle ikke avgjort. Liverpoolfc.tv viser Wrexham-kampen. McAteer til Tranmere.

Igor Biscan ble ilagt en seks måneders utestengelse av det kroatiske fotballforbundet i februar etter at han i sinne over å ikke være blant de 18 utvalgte forlot landslagstroppen før en EM-kvalifiseringskamp i høst. Situasjonen ble ikke bedre da kroatisk presse meldte at 26-åringen hadde oppholdt seg på flere av Zagrebs utesteder, men spilleren hevder hardnakket at han verken festet eller drakk. Det var forventet at han ville bli ønsket velkommen tilbake på landslaget så snart utestengelsen utløp, men den kroatiske fotballpresidenten sier at Biscan ikke vil bli innkalt i overskuelig framtid, selv av den nye landslagssjefen Zlatko Kranjcar, som overtok fra etter Otto Baric etter EM.

- Å innkalle Igor Biscan i troppen vil bety tap av troverdighet, fordi Biscan forlot troppen han ble innkalt til. Det betyr at han har eliminert seg selv fra laget, uttaler Kranjcar, som har en toårskontrakt med det kroatiske forbundet.

 

Babbel klar for Stuttgart

Markus Babbels overgang til VfB Stuttgart er fullført. Tyskeren bestod den medisinske testen og trente for første gang med sin nye klubb i helgen.

 

Rush-rolle ikke bestemt

En avgjørelse på fremtiden til Ian Rush ser ut til å trekke ut. Den tidligere storscoreren skulle ha møtt Benitez på torsdag, men grunnet ekstra stor aktivitet på Melwood under pre-season og diskusjoner om mulige nye spillerkjøp, ble møtet aldri avholdt. Rush fikk tildelt en deltidsjobb som spisstrener av Gerard Houllier, men etter at Benitez hentet inn Jose Ochotorena, Paco Herrera og Pako Ayesteran i forrige uke, samt ga sjefsspeider Alex Miller mer ansvar på trenersiden, så er i realiteten alle heltidsstillingene besatt. Men det er fortsatt mulig for Rush å få fornyet sin deltidskontrakt eller bli tilbudt en annen jobb i klubben.

 

Official Site viser Wrexham-kampen

Rafael Benitez’ første kamp som manager for de røde overføres direkte med lyd og bilder på liverpoolfc.tv fra Racecourse Ground onsdag, men er kun tilgjengelig for innehavere av e-seasonticket. Kampstart kl.20.45.

 

McAteer til Tranmere

Jason McAteer skal igjen spille fotball på Merseyside. Etter at overgangen fra Sunderland til Leicester falt sammen grunnet uenighet om de personlige betingelsene, har den irske landslagsspilleren signert en toårskontrakt med Tranmere.

 

Ryan uttatt på Irland U17

Jimmy Ryan er tatt ut i den irske U17-troppen til en turnering i Japan i perioden 5-8.august. Midtbanespilleren spilte 17 kamper på de rødes yngste juniorlag sist sesong.